30 / 04 / 2024

Yaser Haddad

Yaser Haddad

Körfez ülkesinden turistlerin ilgi odağı son yıllarda Karadeniz oldu. SY Group CEO’su Yaser Haddad, Arapların Trabzon'u çok sevdiğini söyledi. 

Yaser Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yaser Turizm Limited Şirketi, Sanaa Kara Muslem, Yaser Haddad tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y M B Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Almolkı ve Yaser Albani ortaklığında kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Rays Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rays Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Ra'ed Yaser Raja'ı Nusaıbah tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Al Emran İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Al Emran İnşaat Ticaret Yatırım  Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Husseın Husseın Amran kuruldu.

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Yahya M. Amer tarafından kuruldu.

Kudsi Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudsi Gıda İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahab Kudsi, Ahmad Kudsi ve Yaser Kudsi ortaklığında kuruldu.

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Tmam Yapı Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Belal Husseın Alyaremı, Muneer Mahmood Mahdı, Nael M.N. Alkhozondar ve Yaser Husseın Alyarımı ortaklığında kuruldu.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Yaser Haddad Haberi

Yaser Haddad

Karadeniz son yıllarda Suudi Arasistan'ın ilgi odağı oldu. Karadeniz'de Trabzon ve Ordu ise başı çekiyor durumda.

Hürriyet'te yer alan habere göre Arapların Karadeniz’in özellikle Doğu kısmına yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Körfez Ülkeleri olan Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Kuveyt ile turizm ticareti yürüten SY Group CEO’su Yaser Haddad, Trabzon’u çok sevdiklerini söyledi.

İki sebebi var

Haddad bu durumun iki önemli nedeni olduğunu ifade etti. Haddad, "İklimi ve doğal güzellikleri Arapları mest ediyor. Bu birinci neden. Bir diğer neden ise Trabzon havalimanına direk uçuşların bulunması" dedi.

Son yıllarda arttı

Haddad'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamasının devamında şunları söyledi; "2014 yılından bu yana her yıl Araplara 400 -500 konut satışı yapılıyor. Diğer illerde de benzer tablolar yaşanmaya başladı. Mesela Ordu’da 2017 yılında 45...