04 / 05 / 2024

Yaser Turizm

Yaser Turizm

Yaser Turizm Limited Şirketi, Sanaa Kara Muslem, Yaser Haddad tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Aek Emlak Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aek Emlak Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Ataç ve Mehmet Yaser Ekşi ortaklığında kuruldu.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

Deal Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser A.M AL-Salahi tarafından kuruldu.

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Akhtarı tarafından kuruldu. 

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Towers Turk Otomotiv Gıda Turizm Emlak Ve Sağlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu. 

İstanbul Sy Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Sy Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Haddad tarafından kuruldu. 

United Elite Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Elite Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Homsı tarafından kuruldu.

Al Adı Emlak İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Adı Emlak İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Mhd. Yaser tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aqar Point Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqar Point Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaser Waez, Hamza Alsataf, Abdalfatah Alsataf tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

A ve J İnşaat Medikal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A ve J İnşaat Medikal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaser Jamoul tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim 2014 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Yaser Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yaser Turizm Limited Şirketi, Sanaa Kara Muslem, Yaser Haddad tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Yaser Turizm Haberi

Yaser Turizm

Yaser Turizm Limited Şirketi, Sanaa Kara Muslem, Yaser Haddad tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Yaser Turizm Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında tüm hizmet faaliyetlerini yapabilmek konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek.


Yaser Turizm Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi,...