17 / 06 / 2024

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Zafer Yaşkut tarafından kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Eneta İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eneta İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yaşar tarafından kuruldu.

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Zafer Yaşkut tarafından kuruldu.

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Zafer Yaşkut tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Yaşkut İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres;  İSTİKLAL MAH.REŞİTPAŞA CAD. YILDIZ APT.NO:88 C/C...