30 / 04 / 2024

Yassıada projesi ne zaman biter

Yassıada projesi ne zaman biter

Cumhuriyet Gazetesi haberine göre Yassıada için yeni plan geliştirildi. Yassıada imar planları Çevre Şehircilik İstanbul II Müdürlüğü'nde askıya çıktı. Plana dini tesis alanı da eklendi...

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

Yassıada, dünyaya demokrasi ve özgürlükler mesajı verecek!

Yassıada Projesi'ni hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Yassıada'nın yeni yapılanması ile tüm dünyaya demokrasi ve özgürlükler konusunda mesaj verilecek." şeklinde konuştu...

DKY Ada lansmanı ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olan 'DKY Ada' projesi İstanbul Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki DKY Ada lansmanı ne zaman?

220 kişilik grup Yassıada'ya çıkarma yaptı!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu, İstanbul milletvekilleri, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililerden oluşan 220 kişilik bir grupla Yassıada’ya denizden çıkarma yaptı.

Yassıada'daki yapılaşma protesto edildi!

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Yönetimi ve çok sayıda partili Yassıada'daki doğa katliamını protesto edecek.

Nef, Melting Point Projesi'ne sponsor oldu!

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

Yassıada ve Sivriada'nın silüeti bozuldu mu?

İstanbul’un kuş göçü ve balık yumurtlama alanlarının merkezlerinden Yassıada ve Sivriada’da devam eden inşaatlar sonucu oluşan tahribat, meslek odalarının hazırladığı raporlarla gözler önüne serildi

Yassıada'da yapılaşma devam ediyor!

Yassıada'da, betonlaşma ve tabiat katliâmı ile geri dönülmesi imkânsız tahribata sebep olduğu bildirildi. Yassıadadaki katliâmla ilgili çalışmalar yapan grup, Adalarda başlayan tabiat katliâmı ile ilgili gelinin durumu anlatan bir rapor yayınladı.

Mersinli RES Projesi'ne bakanlıktan onay!

İzmir Bayındır, Kemalpaşa ve Torbalı arasında kurulacak Yander A.Ş.'ye ait Mersinli Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıktı.

Yassıada turizme mi açılacak?

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Yassıada'da bulunan tarihi yapıların tahrip edildiği iddialarına ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Yedekçi, sorularının Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından cevaplandırılmasını talep etti..

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu Otopark Projesi'ne onay çıkmadı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tek projede şehrin önemli iki sorununun çözüme kavuşturulmasında büyük katkı sağlayacak olan Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi'ne Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Huzurlu Marmara projesi ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara projesi ne zaman teslim? Huzurlu İnşaat projesi Huzurlu Marmara Evleri'nde 24 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde taksitli ödemeler yapılıyor...

Yassıada projesi ne zaman biter Haberi

Yassıada projesi ne zaman biter

Yassıada imar planları Çevre Şehircilik İstanbul II Müdürlüğü'nde askıya çıktı. Büyük tepki çeken planlarda yapılan değişiklikte otel, bungalov, heliport alanına, dini tesis alanı da...