08 / 05 / 2024

yata mimari toki

yata mimari toki

Konutlarda dikey mimari yapıdan yatay mimariye geçiş için hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı, buna yönelik uygulamalara başladıklarını ifade etti..

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan başvuruları bugün başlıyor!

Muğla-Yatağan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 71 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

Muğla Yatağan TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 242 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları'nda çalışmalar başladı!

Muğla Yatağan ilçesi Madenler Mahallesi Büyükalan Mevkii 693 numaralı parselde yer teslimi gerçekleştirilen 1. Etap 282 konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için yüklenici firma yetkilileri arazide çalışmalara başladı.

TOKİ'den Muğla Yatağan'a 285 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muğla Yatağan'da 285 konut inşa edilecek. Konutların ihalesi 30 Mayıs'ta gerçekleştirdi.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Muğla Yatağan 285 konut projesi için ihale bugün yapıldı.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde inşa edilecek 285 konutun ihalesi 30 Mayıs tarihinde yapıldı.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi bugün!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi 30 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi'nde hayata inşa edilecek olan 285 konut ihalesi 30 Mayıs'ta gerçekleşecek.

yata mimari toki Haberi

yata mimari toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ olarak yeni bir vizyonla yola çıkma kararı aldıklarını belirterek artık dikey mimariden yatay mimariye geçileceğini söyledi. Turan, "Sayın Başbakanımızın önerileri ve bilgileri dâhilinde konutlarda dikey mimari yapıdan yatay mimariye geçiş için hazırlıklarımızı tamamladık ve buna yönelik projelerimizi uygulamaya başladık. Şehirlerimizde, kendine has kimliği olan kaliteli ve nitelikli konutlar, mahalleler imar edeceğiz. Bu bakış açışım yansıtacak yeni çalışmalarımızda hedef kitlemiz; alt ve orta gelir gruplarıdır. Buna uygun projeler geliştirilmeye başlanmıştır" dedi. "Barınma merkezi" anlayışıyla değil, sosyal donatılardan çevre düzenlemelerine, estetiği gözeten konforlu yaşam alanlarıyla öne çıkan projeler gerçekleştireceklerini dile getiren Turan, yeni konut projelerinin vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde olmasına dikkat edileceğüıe vurgu yaptı. Turan, hükümetin ve TOKİ'nin bir başka...