18 / 05 / 2024

yatağan çayı arıtma tesisi

yatağan çayı arıtma tesisi

Muğla Yatağan Belediyesi tarafından 6 milyon TL’ ye Yatağan’a kazandırılacak olan arıtma tesisinde sona gelinirken Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık inşaatta incelemelerde bulundu...

Sunyy Su Arıtma Cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Sunny Fonte Plus Su Arıtma Cihazı, her an temiz ve sağlıklı suya kolaylıkla ulaşılabilecek teknolojiye sahiptir. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde dakikada 2 litre su üretebilen, 6 filtre 10 aşamalı cihaz bir çok kullanım alanı sunuyor.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Niğde'ye yeni arıtma tesisi müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını söyledi.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

yatağan çayı arıtma tesisi Haberi

yatağan çayı arıtma tesisi


Toplam 6 Milyon TL’yi bulan bütçeyle hayata geçirilen projenin bedelinin yarısını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öderken diğer yarısını da Yatağan Belediyesi karşılayacak. Bu projenin de tamamlanmasıyla daha önce tamamlanan ve 10 Milyon TL’yi bulan 100 Km’lik kanalizasyon çalışmasının son aşaması da gerçekleştirilmiş olacak.


Aşağıova Mevkii’nde 33 dönüm arazi üzerine yapımı süren arıtma tesisinin yıl sonuna kadar yüzde 95’inin tamamlanarak Ocak ayında da bitirilip tesliminin yapılacağı belirtildi.


Yatağan’ın artık Yatağan Çayı’na kavuşacağını ve bu hizmeti Yatağan’a kazandırmanın kendilerine nasip olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere daha önce 100 kilometrelik kanalizasyon 10 Milyon TL’ye tamamlanmış, arıtmanın yapılacağı Yatağan Çayı Aşağı Ova Mevkii’nde 33 dönümlük arazi Belediyemiz tarafından istimlâk edilmiş ve ÇED raporu...