18 / 05 / 2024

Yatağanda kalınacak yerler

Yatağanda kalınacak yerler

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel. " Çalışmalarımızı genel merkezimizle paylaşacağız. Yatağan 'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz " dedi.

Yatağan, turizm programına girecek!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, 'Yatağan'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz' dedi. Daha sonra heyetle Yatağan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Samsun'da dere yatağındaki 300 ev taşınacak!

Trabzon, Samsun, Ordu, Rize, Giresun ve Artvin illerini kapsayan 15 maddelik ‘Karadeniz Bölgesi İklim Değişikliği Eylem Planı kapsamında Samsun'da dere yatağında bulunan 300 ev taşınacak.

Temennimiz, söz konusu indirim ve teşviklerin kalıcı olması!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektör olarak şu anda her türlü teşvik ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, "Temennimiz, söz konusu indirim ve teşviklerin kalıcı olması ve tüketiciye direkt yansıtılmasıdır." şeklinde konuştu.

Yapı Kayıt Belgesi kalıcı imar hakkı sağlar mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan imar barışı uygulaması tam gaz devam ediyor. Yapı Kayıt Belgesi başvuruları 31 Ekim'e kadar alınacak. Peki Yapı Kayıt Belgesi kalıcı imar hakkı sağlar mı?

Yüksekova'da planda konut olarak görülmeyen yerler taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar planında konut olarak görülmeyen yolda kalan yerler, çürük alanlar, yeni yere taşınacak. Metrekaresine göre site içinde evler vereceğiz" dedi.

Düzce'nin 5 yıllık imar planına ek yerler belirlenecek!

Düzce Belediyesi tarafından 5 yıllık imar planına dahil edilecek yerler Eylül ayı içinde yapılacak meclis toplantılarında gündeme alınacak.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Yeniköy Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi 13 Mart'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Apartmanlarda ortak yerler nelerdir?

Ana gayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine "Ortak yerler" deniyor. Peki, apartmanlarda ortak yerler nelerdir? İşte apartmanlarda ortak yerler..

Başbakan Erdoğan: Avrasya Projesi ile 100 dakikada alınan yol 15 dakikada alınacak!

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: "1 milyar 250 milyon dolara mal olacak Avrasya Projesi ile şu anda 100 dakikada alınan yol 15 dakikada alınacak" dedi

Apartmanda ortak yerler nelerdir?

Kat irtifakı veya kat mülkiyeti kurulmuş binalarda bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlere ortak yerler denir. Peki apartmanda ortak yerler nelerdir?

Nehir yatağında 1400 yıllık kale kalıntısı bulundu!

Hidroelektrik Enerji Santrali (HES) çalışması için Sakarya Nehri 'nin yatağı değiştirilince Bizans İmparatorluğu 'ndan kaldığı tahmin edilen bin 400 yıllık kale kalıntısı ortaya çıktı.

İzmit Merkez Bankası inşaatı sırasında Roma kalıntıları çıktı!

İzmit'te yeni Merkez Bankası şubesi binasının inşa edileceği alanda yapılan sondaj çalışmaları sırasında, Roma kalıntıları olduğu düşünülen mermerler çıktı...

Yatağanda kalınacak yerler Haberi

Yatağanda kalınacak yerler

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt'un da aralarında bulunduğu TÜRSAB ve BODHR temsilcilerinin yanı sıra, turizm ile ilgili kurumların da temsilcilerinin yer aldığı heyet. Yatağan ilçesine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında. Stratonikeia Antik Kenti. 

Lagina Kutsal Alanı, Osman Hamdi Bey Konağı. Katrancı Mahallesi ve Bozüyük Mahallesi gezildi.

Yatağan'daki tarihi ve kültürel yerlerin tur şirketlerine tanıtılması maksadıyla düzenlenen gezi. Karia bölgesinin en önemli kentlerinden, Anadolu'nun yerli halkı olan Kanalılar ve Leleglere ait yerleşim yeri olan Stratonikeia Antik Kenti'nden başladı. Heyetin Stratonikeia gezisine, Stratonikeia Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt ve Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarean Oğuz eşlik ederken, Söğüt tarafından antik kent hakkında heyete...