14 / 05 / 2024

yataş battaniyeli nevresim takımı

yataş battaniyeli nevresim takımı

Bu kış Yataş ile sıcacık geçecek. Yataş, battaniye ürünlerinde 30 Eylül tarihine kadar geçerli olmak üzere avantajlı fiyatlarla satışa çıkardı. Kış soğukları iyice bastırmadan siz de bir Yataş battaniye alın, ayağınız sıcak başınız serin olsun.

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

ŞOK’ta annelere özel müthiş indirimler! Bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 5 Nisan-23 Nisan tarihleri arasında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, bu tarihlerde ŞOK’ta bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan'da aylık taksitler 298 TL'den başlıyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler satışa çıkarılıyor. TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura çekimi yarın!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura çekimi yarın gerçekleşecek. Toplamda 79 adet daire için hak sahiplerinin belirleneceği projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekimi!

TOKİ Muğla Yatağan Evleri'nde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekimi detayları...

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında başvuru işlemleri sona erdi. Dairelerin 89 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kuralı satışları!

TOKİ Muğla Yatağan emekli kuralı satışları 25 Ocak Pazartesi günü gerçekleşecek. Toplamda 79 tane dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi belli oldu. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Muğla Yatağan TOKİ emekli kura çekilişi!

Muğla Yatağan TOKİ emekli kura çekilişi 25 Ocak 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. Başvuruların sona erdiği projede 298 TL'lik aylık taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri kura 2016!

TOKİ Muğla Yatağan'da toplamda 79 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede satış fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri kura 2016 detayları...

Muğla Yatağan TOKİ kura çekimi emekli!

Muğla Yatağan TOKİ kura çekimi emekli kategorisinde yapılacak. Taksitlerin teslimden sonra ödeneceği projede konut satış fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Muğla Yatağan'da 79 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. Projede 10 bin 240 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan emekli kurası ne zaman çekilecek?

Muğla TOKİ Yatağan emekli kura 2016!

Muğla TOKİ Yatağan emekli kura 2016 kapsamında 70 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 20 peşinatta kalan kısım için 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

yataş battaniyeli nevresim takımı Haberi

yataş battaniyeli nevresim takımı

Yataş battaniyeler 30 Eylül tarihine kadar avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Yatas.com.tr üzerinden satışa sunulan çift kişilik ve tek kişilik battaniyelere sepette ayrıca indirim uygulanıyor.

İndirime dahil edilen koleksiyonda yer alan Holly - Kül Moru Wellsoft Battaniye uzun tüylü dokusu ile ekstra yumuşaklık sağlıyor. Yüksek konforlu bir kullanım deneyimi sunan Holly Wellsoft battaniye 300 gramlık hafifliğiyle sıcak ve rahat bir etki yaratıyor.

Holly Wellsoft battaniye farklı renk alternatifiyle dekorasyona etkileyici bir dokunuş katıyor.

Blatt – Hardal Emboss Battaniye ise daha kalın yapısıyla serin havalarda vücut ısısını ideal seviyede tutarak sıcak ve rahat bir etki yaratıyor.

 Yüksek konforlu bir kullanım deneyimine imkan tanıyan Blatt Emboss Battaniye birçok farklı dekoratif tarza kolaylıkla uyum sağlıyor.

İşte 27 Eylül 2022 Yataş Bedding Fiyat Listesi!

Holly - Kül Moru...