04 / 05 / 2024

Yataş ödül 2016

Yataş ödül 2016

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

İGA'ya en fazla istihdam sağlayan şirket ödülü!

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu 2016 ödülleri sahiplerine verildi. En fazla istihdam sağlayan şirket ödülünü İstanbul Yeni Havalimanının inşaatını ve 25 yıllık işletmesini üstlenen İGA aldı.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

BTSO’dan Bakyapı’ya anlamlı ödül!

Bakyapı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar – 2016 Ödülleri etkinliğinde, İnşaat Sektörü Lideri ödülünü aldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

İstanbul yeni havalimanına bir ödül daha!

Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul yeni havalimanı terminal binasının 2016 Dünya Mimarlık Festivali’nde “Gelecek Projeler-Altyapı” kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Yataş ödül 2016 Haberi

Yataş ödül 2016

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 09–11 Şubat tarihleri arasında Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda Yataş yeni ürünlerini tanıttı. Açılışını Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Şamuhammet Durduliyev, Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu'nun yaptığı fuarda Yataş standı yoğun ilgi görürken, şirket fuar kapsamında "En Güzel Stant" ödülüne de layık görüldü.


Açıklamada yer alan bilgilere göre, Türkmenistan’da şu ana kadar üniversite, cami, otel gibi büyük inşaat projelerinde yer alan Yataş, bu fuar vesilesiyle en kısa zamanda Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Enza Home konsept mağazası açmayı...