05 / 05 / 2024

yataş şubeleri

yataş şubeleri

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Yataş, 2017 sonuna kadar 100 mağaza açacak!

Anadolu 500 ve ISO 500 Üstelerinin en hızü yükselen şirketi olan Yataş Grup, bu ivmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyor.

Yataş'a Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı'ndan ödül!

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

TOKİ Yatağan Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, "Emekli Grubu Konut Projesi" kapsamında Yatağan'a yapılacak 79 konut için TOKİ görevlileri Noter ve Belediye başkam huzurunda kura çekildi.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kura sonuçları!

TOKİ Muğla Yatağan emekli kura sonuçları henüz yayınlanmadı. Konutların 75 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Muğla Yatağan'da 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanıyor. Projede 79 adet konut emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekilişi ne zaman?

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi bugün!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Dairelerin 89 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 298 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan'da aylık taksitler 298 TL'den başlıyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler satışa çıkarılıyor. TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura çekimi yarın!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura çekimi yarın gerçekleşecek. Toplamda 79 adet daire için hak sahiplerinin belirleneceği projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekimi!

TOKİ Muğla Yatağan Evleri'nde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede 180 aydan 240 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekimi detayları...

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında başvuru işlemleri sona erdi. Dairelerin 89 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli kuralı satışları!

TOKİ Muğla Yatağan emekli kuralı satışları 25 Ocak Pazartesi günü gerçekleşecek. Toplamda 79 tane dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 89 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi belli oldu. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Muğla Yatağan TOKİ emekli kura çekilişi!

Muğla Yatağan TOKİ emekli kura çekilişi 25 Ocak 2016 Pazartesi günü gerçekleşecek. Başvuruların sona erdiği projede 298 TL'lik aylık taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri kura 2016!

TOKİ Muğla Yatağan'da toplamda 79 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede satış fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan Emekli Evleri kura 2016 detayları...

yataş şubeleri Haberi

yataş şubeleri

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yatakta öncü olan ve mobilyada yakaladığı ivme ile ilk 2 aktörden olmayı bu yıl başaran şirket, koronavirüs salgını sürecinde fizikselden çekilen tüketiciyi yakaladı ve online satışlarını 6 kat artırdı. 

Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, yakaladıkları bu ivmeyi 2020'nin yaz aylarındaki talebi iyi okuma ve değerlendirmeleriyle ilişkilendiriyor. Satış yapamadıkları süreçte stoka üretim gerçekleştirdiklerini ve ertelenen talebi doğru karşılayabildiklerini ifade ediyor. 

Öztaşkın, 2021 hedeflerinde fazlaca iddialı. Bu yılı yüzde 43 büyüme ve 2.5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefliyor. 

Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

2020 yılının değerlendirmesini yapabilir misiniz?...