03 / 05 / 2024

yatırımcılar en çok şehire yöneliyor

yatırımcılar en çok şehire yöneliyor

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin en uzun plajlarından birine sahip olan İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Borsa yatırımcıları dikkat! Hangi hisse için kaç yıl beklenmeli?

Borsa yatırımcıları borsadaki son durumu yakından takip ediyor. Dün Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde en çok kazandıran ilk üç hisse ISKUR, ISATR  ve SNKRN oldu. Peki hangi hisselere dikkat edilmesi gerekiyor? 

Bu hafta en çok borsa yatırımcıları kazandı!

Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu hafta en çok borsa yatırımcılarının kazandığını söyledi.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

Yatırımcılar dikkat! Altın dolar ve borsa... Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar, altın, dolar ve borsadaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen hafta yatırımcısına en çok altın, borsa ve dolar kazandırdı. 

yatırımcılar en çok şehire yöneliyor Haberi

yatırımcılar en çok şehire yöneliyor

Türkiye'nin en uzun plajlarından birine sahip olan Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.


Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerinin dünyanın 7 harikasından biri olan Artemis Tapınağı, Efes Antik Kenti, Meryemana Evi, Şirince, Pamucak gibi birçok değere sahip olduğunu anlattı.


Pamucak'ın çok bakir bir alan olduğunu, burada turizm, oteller alanının bulunduğunu, kıyının kullanımıyla ilgili çalışma yaptıklarını ifade eden Bakıcı, şöyle konuştu:


"Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan Pamucak sahiliyle ilgili izin aldık. Bu önemli bir izindi. Bu, hükumetimizin ve yerel yönetimlerin ortak çalışması olarak görülebilir. Bunu gerçekleştirdik. Bu sahil hem bölgenin hem de Selçuk'un kullanımına açılacak. Belediye olarak orada 300 metre arayla büfeler, yürüme platformları, dinlenme alanları oluşturuyoruz. Şimdi ihale, imalat noktasındayız. İzinler alındı. Bu izin Selçuk...