15 / 05 / 2024

Yatırımlar Kenti Pendik Teknopark

Yatırımlar Kenti Pendik Teknopark

Pendik Belediyesi, Kırgız Cumhuriyeti’nin başkenti Bişkek'te yapılan 6. Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı'na katılarak Pendik ilçesinde hayata geçirilen beş projeyi Türk dünyasına tanıttı.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Tsc Endüstriyel Yatırımlar Anonim Şirketi Pendik’te 1 milyon sermaye bedeli  ile   Selahattin Varol  tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SHM Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Pilavcı tarafından kuruldu. 

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dilek Bayraktutan Turizm Otelcilik İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bayraktutan tarafından kuruldu.

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Parkcity Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahsuvaroğlu tarafından kuruldu.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

İstanbul AVM yatırımlarının başkenti!

Türkiye'deki 369 AVM'nin 116'sına ev sahipliği yapan İstanbul için arz fazlası tartışmaları sürerken yatırımlar hız kesmiyor. 2017 sonuna kadar 881 bin metrekarelik yeni AVM alanı eklenmesi beklenen kent, bu konuda Avrupa'nın zirvesine oturdu.

Sadık Khan: İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından çok etkilendim!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Yatırımlar Kenti Pendik Teknopark Haberi

Yatırımlar Kenti Pendik Teknopark

Yeni projeler, yerel yönetimler, Türk kültürü, yükselen cumhuriyetler ile mühendislik, mimarlık ve şehircilik standartları konularında birçok oturumun yapıldığı kurultayda TDBB, “Kimlikli ve Kişilikli Şehirler Sergisi” ve “Türk Dünyasında Yerel Yönetimler” konulu bir oturum gerçekleştirdi.

Sergi kapsamında Pendik Belediyesi, sosyal kültürel alanda “Tenzile Erdoğan Sevgi Evi ve Kız Yetiştirme Yurdu”, “Pendik E-Kalkınma Platformunun Geliştirilmesi ve Mobil Belediyecilik Uygulamaları” ile “Dolayoba Spor Kompleksi – Aktifim Toplumun İçindeyim: Engelli Çocuk ve Gençler İçin Fiziksel Aktivite Merkezi” projelerini tanıttı. Ekonomik kalkınma alanında ise ” Yatırımlar Kenti Pendik-Teknopark” ve “KİŞGEM- Pendik Kadın Girişimci İş Geliştirme Merkezi”  projeleri fotoğraflarla yer aldı.


İstanbul...