15 / 05 / 2024

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaver Çetinkaya tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ahenk Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Teknik Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Enes Çetinkaya ve Talha Balaban ortaklığında kuruldu.

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cebrail Çetinkaya ve Zeynep Özen ortaklığında kuruldu.

Lotus Prestij Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Prestij Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Özlem ÇEtinkaya tarafından kuruldu.

İz Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersan Çetinkaya Ve Gülsen Şahin tarafından kuruldu.

Korzon Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Korzon Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Çetinkaya Nerse ve Hüseyin Yurdakul tarafından kuruldu.

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetinkaya ve Şaban Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Hasan Çetinkaya vefat etti!

İnşaat mühendisi ve Erzincan eski Milletvekili Hasan Çetinkaya hayatını kaybetti. Merhum Çetinkaya için TBMM'de cenaze töreni yapıldı. 

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çtk Mimarlık Metal Yapı Elektrik Dekorasyon  Temizlik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Öz Metka İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metka İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çetinkaya tarafından kuruldu.

Zrn Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zrn Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetinkaya tarafından kuruldu.

TOKİ Afyon Çetinkaya Mahallesi 215 konut ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli Merkez İlçesi Çetinkaya Mahallesi 215 Adet Konut ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün yapılacak.

Parsek Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsek Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Çetinkaya ve Alirıza Erdem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kocasinan, Merkez Mahallesi, Ali Şaban Sokak'ta kuruldu.

Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyarete ederek bir süre görüştü. Antalya Kumluca'ya yapılacak Gıda İhtisas OSB çalışmaları değerlendirildi.

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaver Çetinkaya tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 20 Mart'ta kurulan Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak emlak komisyonculuğu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yaver Çetinkaya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Komisyonculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, Atatürk Caddesi, 784. Sokak, No:2...