10 / 05 / 2024

yaver holding 2018 hedef

yaver holding 2018 hedef

Almanya merkezli Yaver Holding, Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Holding, ayrıca bilim üniversitesi de kurmayı planlıyor. Holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor.

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Akfen Holding iki yıllık yatırım paketini başarıyla tamamladı!

Akfen Holding 2018-19 yıllarında hedefinin yüzde 28,5 üzerine çıktı, 6,8 milyar TL yatırım yapıp, 5 bin 523 kişiye de ek istihdam yarattı...

Rönesans Holding en’lerin ve ilk’lerin şirketi!

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu yayınlandı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2018 Entegre Faaliyet Raporu’nda finansal değerlendirme ve yatırımlarına, kurumsal sorumluluk politikalarına yer verdi.

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Tekfen Holding'den 2018'de 1,4 milyar TL net kar!

Tekfen Holding, 2018 yılında net karını yüzde 82 artışla 1 milyar 402 milyon liraya çıkardı...

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Akfen Holding 2018'de 5.6 milyar TL’lik yatırımı tamamladı!

Türkiye’nin önde gelen yatırım grupları arasında yer alan Akfen Holding, 2018 yılında, söz verdiği gibi, 5.6 milyar TL değere sahip yatırımlarını tamamladı, bunlara ilave olarak 4 bin 59 kişiye de ek istihdam sağladı.

Bahaş Holding'e "En fazla konut satışına imza atan şirketler" ödülü!

Bahaş Holding, Capital ''Ekonomist dergilerinin düzenlediği ''Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2018 Real Estate Stars'' araştırmasında ''en fazla konut satışına imza atan şirketler'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

Tekfen Holding hedef yükseltti!

Tekfen Holding, 2018 üçüncü çeyrekte 448 milyon TL net kâr elde etti. TL'deki değer kaybı ve faiz gelirleri nedeniyle 417 milyon TL net finansman geliri yazması net kârı destekledi. 

Rönesans Holding, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Rönesans Holding, 2018 yılına ilişkin mali kayıtlarının denetlenmesi için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Tekfen Holding 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding, 2018'in ilk yarısına ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

yaver holding 2018 hedef Haberi

yaver holding 2018 hedef

Merkezi Almanya Nürnberg'de bulunan ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Yaver Holding, Türkiye'deki yatırımlarını artırma kararı aldı. Bunun için 2018'e kadar 1 milyar dolarlık bütçe oluşturan holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor. 


ENERJİDE BÜYÜYECEK 

Birçok ülkede enerji başta olmak üzere, sanayi, otomasyon, makine yapımı, altyapı ve sağlık gibi alanlarda faaliyet gösteren Yaver Holding'in, Türkiye'de de yatırımları bulunuyor. Eskişehir lokomotif fabrikasında gaz motoru üretimi yapan holding, enerji alanında Batman'da girişimde bulundu. İstanbul'da hastane ve otel yatırımı olan Yaver Holding'in enerji üretimi çalışmalarının odağında hidroenerji ve yenilenebilir kaynaklarla rüzgâr, gaz ve hibrit enerji santralleri bulunuyor. 


Sabah...