16 / 05 / 2024

Yavuz Bingöl gayrimenkul

Yavuz Bingöl gayrimenkul

Yavuz Bingöl de ‘Çeşme’li oldu. Türkücü, İzmir’in bu popüler beldesinde evi olan ünlüler arasına katıldı. Bingöl, Yılmaz Erdoğan’ın 2006 yılında Belçim Bilgin’le evlendiği yazlığını satın aldı...

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

TMSF, Bank Asya'nın Bingöl'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bingöl'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Yavuz Bingöl Cihangir'de ev arıyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl evini değiştirme kararı aldı, Bingöl, Cihangir'den ev bakıyor.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif Alaettin Asan tarafından verildi.

Bingöl Haserek Kayak Merkezi kışa hazırlandı!

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Haserek Dağı zirvesinde bulunan ve bin 600 metre pist uzunluğuna sahip, 70 yatak kapasiteli otel binası, teleski, telesiyej ve baby lift bölümlerinden oluşan Haserek Kayak Merkezi’ni inceledi.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade yapılabilen projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Bingöl'de üst yapı çalışmaları ne durumda?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üst yapı çalışmaları kapsamındaki kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif bölgelerinde devam ettiğini belirti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

Yavuz Bingöl gayrimenkul Haberi

Yavuz Bingöl gayrimenkul

Yavuz Bingöl, Yılmaz Erdoğan’ın 2006 yılında Belçim Bilgin’le evlendiği yazlığını satın aldı. Ilıca mevkiinde bulunan ev, üç katlı ve bir havuzu bulunuyor. Bingöl, yaklaşık 1 milyon TL ödediği evi tadilata...