06 / 05 / 2024

Yavuz Karakaş

Yavuz Karakaş

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Karakaş, İsmail Yeğit, Özcan Kanat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Karakaş, İsmail Yeğit, Özcan Kanat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 648 metre!

Işıklandırılması yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde tabliye döşeme işlemi sürerken, iki yakanın otoyol ve tren yoluyla birleşmesine 648 metre kaldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitmesine son 648 metre!

2013 yılında yapımına başlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitmesine son 648 metre kaldı. Köprünün toplam uzunluğu ise 2 bin 164 metre olacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bu yıl açılacak!

Çoğunluğu Türk mühendislerden oluşan bir ekip tarafından inşa edilecek, yüksek mühendislik ve teknoloji ürünü 3. Boğaz Köprüsü (Yavuz Sultan Selim Köprüsü) üzerinden 8 şeritli karayolu ve 2 şeritli tren yolu aynı seviyede geçecek.

1938 yılında Karakaş ve Eminönü hanları yıktırılacak!

1938 yılında Eminönü Meydanı'nı genişletmek için meydanda bulunan Karakaş ve Emimönü hanları istimlak edilerek yıktırılacakmış. İstimlak edilecek hanlardan Karakaş Han'ı 34 bin liraya istimlak edilmiş.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Araban Yavuz Sultan Selim Cami'si restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Köklüce Mahallesi'ndeki caminin Yavuz Sultan Selim döneminde yaptırıldığını ve bakımsızlıktan çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Camide restorasyon çalışması başlatıldı.

Araban Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

Araban ilçesindeki Yavuz Sultan Selim Camisi'nde restorasyon çalışması başlatıldı.Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, restorasyonun önümüzdeki yıl ramazana kadar tamamlanmasının öngörüldüğünü aktardı.

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ilk defa denizden görüntülendi!

Bitme aşamasına gelen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.Denizden ilk defa görüntülenen köprüdeki "kedi yolu" da çift taraflı ilerliyor.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler konut fiyatlarını arttırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Suriyeliler nedeniyle evlere ilginin aşırı derecede artmasını fırsat bilen yeni tür rantçılar türediğini belirtti.

Yavuz Işık: Türkiye'deki 20 milyon konut depreme dayanıksız!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz ışık, 17 Ağustos depreminden bu yana geçen 16 senede riskli alan ve binaların tam olarak elden geçirilemedigini vurguladı.

Yavuz Işık: Sağlam yapı hayat kurtarır!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık "Nerede ne zaman kaç büyüklüğünde deprem olacağını bilemeyiz, umudumuzu kaybetmek yerine önlemlerimizi alabilir, dayanıklı ve sağlam yapılar üretebiliriz" dedi.

Yavuz Karakaş Haberi

Yavuz Karakaş

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Karakaş, İsmail Yeğit, Özcan Kanat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu. 


Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...