30 / 04 / 2024

Yavuz Özcan Parkı ve Kadınyarı Deresi

Yavuz Özcan Parkı ve Kadınyarı Deresi

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu. Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı 25 - 26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Mersin Deniz Parkı'nın yıkımı mahkemeye taşındı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ne zaman açılıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda açılıyor.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ay sonunda açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda çevreye hizmette bulunacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı bu ay sonu açılacak!

Antalya Yavuz Özcan Parkı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alandaki proje, toplam 22 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

Mersin Deniz Park'ta yıkım çalışmalarına başlandı!

Mersin’in önceki belediye başkanı CHP’li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan Mersin Deniz Park’ın yıkımına başlandı..

Yavuz Özcan Parkı ve Kadınyarı Deresi Haberi

Yavuz Özcan Parkı ve Kadınyarı Deresi


Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu. Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı 25 - 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.00'da Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası adresinde yapılacak.


25.08.2014 Tarihinde Görüşülecek Konular:

1.Isparta İli, Merkez İlçesi Yakaören Köyü II. Derece Doğal Sit Alanındaki 2654, 2662, 2664, 3716 ve 3795 parsellerin kiralanması talebinin değerlendirilmesi.  

2.Isparta İli, Merkez İlçesi, Gölcük Tabiat Parkı I.-II Derece Doğal Sit Alanında Uzun Devreli Gelişme Plan talebinin değerlendirilmesi.

3.Antalya İli, Kaş İlçesi, Kaputaj Mevkii I. Derece Doğal Sit Alanında B Tipi Mesire Yeri  talebinin değerlendirilmesi.

4.Antalya İli, Kepez İlçesi, Varsak Bölgesi I. Derece Doğal Sit Alanındaki 1716, 1729, 1763, 1764 no.lu parseller ile ilgili plan tadilatı talebinin değerlendirilmesi. 

5.Antalya İli, Muratpaşa İlçesi Lara...