05 / 05 / 2024

Yavuz Subaşı bakanlık müşavirliği

Yavuz Subaşı bakanlık müşavirliği

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için Başbakanlık Genelgesi yayınlandı!

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesi'nin belirlenen süre içinde tamamlanabilmesi için alınacak tedbirlere ilişkin Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazete'de yayınladı

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek demiryolunun güzergahı!

Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçmesi planlanan demiryolunun güzergahını açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 27 ayda tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün yapımını üstlenen IC Holding’in patronu Çeçen, “47 yıllık meslek hayatımda birçok inşaat yaptım. Ama bu, kariyerimi yükselten bir eserdir. Ülkenin yüz akıdır” dedi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaatı tamamen bitti!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı otoyollarındaki çalışmaların tamamen bittiğini açıkladı. Açılışa hazır hale getirilen köprüde incelemelerin ardından Bakan Arslan, Garipçe'de basın toplantısı düzenledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bayrama kadar ücretsiz olacak mı?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün, 26 Ağustos'taki açılışından Kurban Bayramı sonuna kadar olan sürede ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor!

26 Ağustos'ta açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor.Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücreti KDV dahil otomobiller için 9,9 lira, kamyonlar için 21,29 lira olacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 4 ay boyunca 9.9 TL!

26 Ağustos’ta açılması planlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücreti yıl sonuna kadar otomobiller için 9.90 lira kamyonlar için ise 21.29 lira olacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar tamamlandı!

Açılışı 26 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar tamamlandı. Köprü, takılan Türk bayrakları, çekilen şeritleri ile 5 bin metre yükseklikten böyle gözüküyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün enerjisi FG Wilson'a emanet!

İstanbul Boğazı’na yapılan dev yatırımla inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün enerji ihtiyacını FG Wilson jeneratörleri sağlayacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücreti açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Arslan, 26 Ağustos’ta hizmete açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün geçiş ücretinin otomobiller için 3 dolar+KDV olacağını söyledi. Arslan, “Bu proje darbe girişiminin yatırımları engelleyemediğinin kanıtıdır” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış tarihi değişmeyecek!

Başbakan Binali Yıldırım, bugün Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün planlandığı gibi 26 Ağustos’ta açılacağını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuleleri son halini aldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde montajı tamamlanan kule şapkalarının yerleştirilmesinin ardından, 322 metre yüksekliğindeki köprü kuleleri son halini aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için günde 25 bin ton asfalt üretiliyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bu köprü ile bağlantılı Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, 1 adet Benninghoven ECO 3000 ve 2 adet Benninghoven ECO 4000 model asfalt plenti hizmet veriyor.

Yavuz Subaşı bakanlık müşavirliği Haberi

Yavuz Subaşı bakanlık müşavirliği

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. 2014/1074 sayılı Atamam Kararı şu şekilde duyuruldu:


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1074

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine, Yavuz SUBAŞI’nın atanması 657 sayılı Kanunun 59 ve 60 ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Peki, Yavuz Subaşı kimdir?

Yavuz Subaşı, 1961 Balıkesir doğumlu. 1984 Marmara Ü.İ.İ.B.F Mezunu. 1985-1986 aynı okulda Yüksek lisans öğrenimi yaptı. 1994-1999 İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. 


2001-2006 yıllarında Ak Parti G.O.Paşa İlçe Başkanlığı yaptı. 1990 yılından bugüne kadar serbest muhasebeci mali müşavir olarak kendi bürosunda meslek yaşamı devam etmekte.


Gaziosmanpaşa Hizmet...