14 / 05 / 2024

Yavuz Yalınkılıç

Yavuz Yalınkılıç

N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Yavuz Yalınkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Nish İstanbul Rezidans'ta kuruldu.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Carrefoursa’da beyaz peynirin kilosu 129 liraya düştü! 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yiyecekten temizliğe, sebzeden et reyonuna farklı ürün gruplarında fırsatlar sunan marketler zincirinde Altınkılıç Fatih Klasik Beyaz Peynir’in kilosu 219 liradan 129,95 liraya, Calmio Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 600 gr paketi 107,90 TL yerine 79,95 TL’ye satılıyor. Peki Carrefoursa’da başka günc

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fyb Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Burak Çolak, Fatih Çolak ve Yavuz Bülbül ortaklığında kuruldu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Aykut Yavuz, Fatma Betül Özden ve Hasan Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Sekawind Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sekawind Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Altınkılıç ve Sami Ertaş ortaklığında kuruldu.

Arazileri yarılan, evleri çatlayan Yeşilyurtlular yardım bekliyor!

Oda TV yazarı Yusuf Yavuz, bugünkü yazısında Arazileri yarılan, evleri çatlayan Yeşilyurtlular'ın sorunlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Yavuz Yalınkılıç Haberi

Yavuz Yalınkılıç

N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Yavuz Yalınkılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


N Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a) Yurtiçi ve Yurtdışında olmak üzere, Alım satım karı veya kira geliri elde etmek maksadıyla ofis, konut, iş merkezleri, çarşı, kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, hastane, otel, ticari parklar, arsa, arazi ve buna benzer gayrimenkul mallar ile (mülkiyetlerini edinmek kaydıyla) yurt içindeki ve yurt dışındaki gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırabilir. Her türlü inşaat yapımı, mesken toplu konut, yol,  köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo,...