12 / 05 / 2024

Yavuzhan Gülmüş

Yavuzhan Gülmüş

YGH Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuzhan Gülmüş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Yolu Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Brent petrol yeniden tırmanıyor: Benzin ve motorine yeni zam gelecek mi? Sürücüler dikkat!

Brent petroldeki düşüşün ardından, benzin ve motorine geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından sürücülerin yüzleri gülmüştü. Petrolde yükseliş yeniden başladı. Peki akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin ve motorin yeni haftaya nasıl başladı? 

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Lg Arter Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Lg Arter Yapı Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş tarafından kuruldu.

Benzinde buz kestiren yeni zam! Bu gece fiyatlar değişiyor! Opet, BP, PO, Total 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Benzine geçtiğimiz günlerde 62 kuruşluk indirim gelmiş ve sürücülerin yüzleri gülmüştü. Ancak zam haberi de gecikmeden verildi. Bu geceden itibaren benzine zam geliyor. İşte ayrıntılar ve son dakika Opet, Total, BP, Shell, Petrol Ofisi 12 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın...

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Pendik'deki lüks sitenin sakinleri isyanda!

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan lüks bir sitede yaşayan vatandaşların yüzü bir türlü gülmüyor. Su, doğalgaz ve elektriği olmayan site için internette ilan verilmeye devam ediliyor.

Gayrimenkul hisseleri dalgalı!

Gayrimenkulde yaşanan stok sorunu borsa hisselerini de etkiliyor. Kurların ve faizin yüksek seyretmesiyle gayrimenkul almayı bırakan yatırımcının yüzü, borsada da gülmüyor. 32 gayrimenkul yatırım ortaklığının 17 tanesinde son bir ayda hisse senedi fiyatları değer kaybetti.

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hamit Gümüş imzasıyla kuruldu.

İzmir Gültepe'deki 6 katlı ruhsatsız bina neden yıkılmıyor?

İzmir Konak'ta müteahitlik yapan Bahattin Saraç, 2.5 yıl önce belediyeden aldığı izinle Gültepe Semti’nde 6 katlı bina inşaa etti. Belediye imar planlarında Osmanpaşa Camii’ne ait ek bina olarak göründüğünü tespit ettiği için ruhsat vermedi.

Kira gelir vergisi beyanı için son gün bugün!

Kira geliri için beyannamelerin 25 Mart'a kadar verilmesi gerekiyordu. Ancak GİB tarafından bu süre 31 Mart'a kadar uzatılmıştı. Buna göre kira gelir vergisi beyanı için son gün bugün..

İnşaat sektörü güven endeksi Mart'ta geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK), Sektörel Güven endekslerini açıkladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi bir önceki ayda 82,82 iken, Mart ayında 81,43 değerine düştü.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Yavuzhan Gülmüş Haberi

Yavuzhan Gülmüş
YGH Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yavuzhan Gülmüş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


YGH Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a.-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...