30 / 04 / 2024

Yavuzlar Aksantaş TOKİ

Yavuzlar Aksantaş TOKİ

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Günaltay tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Yavuzlar Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzlar Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yavuz tarafından kuruldu.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Van’daki Yavuzlar Peribacaları kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van Başkale’deki Yavuzlar Peribacaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yavuzlar Aksantaş TOKİ Haberi

Yavuzlar Aksantaş TOKİ

Adana Yüreğir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin merkez mahallelerinde numarataj çalışmalarını tamamladı. 2009 ve 2011 yıllarında Yüreğir’e bağlanan köylerin mahalleye dönüşmesi ile yeni yerleşim noktalarında başlatılan çalışmalar ise yüzde 80 oranında bitti. Şu anda Camili Mahallesi’nde numaralandırma çalışması yapan ekipler buradaki çalışmaların ardından Yukarıçiçekli, Alihocalı ve Köklüce mahallelerine geçmeyi planlıyor.


Numarataj çalışmalarının bittiği mahallelerde ise levha işlemleri yapan ekipler, son olarak Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ Konutları’nda cadde ve sokakları yeni adres levhalarıyla donattı. Yüreğir’e yeni bağlanan belde ve köylerle birlikte 106 mahalleye ulaştıklarını belirten Başkan Çelikcan, numarataj ve levha çalışmaları ile vatandaşların adrese dayalı işlemlerde aradıkları adreslere daha kolay ulaşacağını, yazışmalarını ve resmi dairelerde yürüttükleri işlerini daha düzgün ve sorunsuz gerçekleştireceğini dile getirdi.


Başkan Çelikcan, “Numarataj çalışmaları ile...