19 / 05 / 2024

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat adres 

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat adres 

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yavuzyılmaz ve Hasan Yavuzyılmaz ortaklığında kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Yılmaz Özgür tarafından kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaygün Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakbaş ve İhsan Aygün ortaklığında kuruldu.

Rft Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rft Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Zinnur Yılmaz tarafından kuruldu.

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yavuzyılmaz ve Hasan Yavuzyılmaz ortaklığında kuruldu.

Mey Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mey Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Grup Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Grup Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu...

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi kuruldu!

Yılmaz 53 İnşaat Otomotiv Emlak Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Yılmaz tarafından kuruldu.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Gayrimenkul Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adel Mahmoud tarafından kuruldu. 

Mfs Otomotiv İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfs Otomotiv İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziyaettin Sayan tarafından kuruldu. 

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat adres  Haberi

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat adres 

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yavuzyılmaz ve Hasan Yavuzyılmaz ortaklığında kuruldu.

Yavuzyılmaz Otomotiv İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarının alımı, satımı, ticareti, ithalatını ve ihracatını yapmak, - Her türlü sıfır ve ikinci el otomotiv alımı, satımını yapmak oto galeri faaliyetinde bulunmak, bayilikler,distribütörlükler,mümessillikler almak,vermek - Her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarının kısa ve uzun dönem olarak kiralama hizmetini vermek, rent a car faaliyetlerinde bulunmak, kiralamak, kiraya vermek. - Her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarının bakım ve onarımları için yedek parçanın alım satımını yapmak, servis ve bakım onarım merkezleri kurmak. Yedek parça ithalat ve ihracatını yapmak. - Otomotiv sektörü...