05 / 05 / 2024

Mey Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mey Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.



Mey Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Mey Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 Otel, Motel, kamping, pansiyon, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesislere yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. 2 Her türlü inşaat, taahhüt, müteahhitlik işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak. Kendi hesabına araziler ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazilere kat karşılığı binalar yapmak. 3 Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. 4 Yurt içi ve dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 5 - Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 6 - Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 7 - Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 8 - Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek. 9 - Oto galerileri açmak, işletmek. 10 - Otomobil sektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımı onarımı iç ve dış bakımı ve yedek parçalarının alım ve satımının ithalatını ve ihracatını yapmak. 11 - Otomotiv aksam ve parçaları aksesuarları akümülatörlerin alımı, satımı ithali ihracı ve pazarlamasını yapmak. Şirket ihtiyaçları için gayrimenkuller ve binek taşıt araçları alabilir. Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için borçlanabilir. Kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir. Şirket gayrimenkullerini ipotek ettirebilir. Üçüncü şahısların mal varlıklarını şirket borçları için ipotek olarak teminat dahi gösterebilir. Şirket adına kayıtlı menkul ve gayrimenkullere rehin edebilir. İpoteklerin terkinini talep edebilir.


Geri Dön