21 / 05 / 2024

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Emlakcore Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Emlakcore Emlak İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da A. Mohammad A. Alhourani tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Mkl Turizm Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkl Turizm Emlak İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Kemal    Aydın,  Mustafa Aydın, Vukojevıc Ljubomır tarafından kuruldu.

Cy Propert Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cy Propert Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  Özhan    Yazıcı tarafından kuruldu.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

İlk İstanbul Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk İstanbul Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da  250 bin TL sermaye bedeli ile IYAD Alı Mustaf Al-Qashash tarafından kuruldu.

Ontime Lulu Turizm Pazarlama Emlak İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ontime Lulu Turizm Pazarlama Emlak İnşaat Tarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ontime Lulu Turizm Pazarlama Emlak İnşaat Tarım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Same Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Same Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakıcı ve Sami Kalkan tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT -Her türlü inşaat taahhüt işleri;...