17 / 05 / 2024

yazlık sinema ataşehir

yazlık sinema ataşehir

Bir zamanların vazgeçilmezleri arasında yer alan yazlık sinemalar Ataşehir Belediyesi ile yeniden hayat buluyor. Ataşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam, ilçedeki farklı bir bölgede yazlık sinema gösterimleri yapıyor

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Eston Şehir Mahallem’de açık hava sinema keyfi!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem, yazlık sinema nostaljisi yaşamak isteyenleri bu cumartesi tanıtım ofisinin bahçesinde “Olanlar Oldu” filminin gösterimine çağırıyor.

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Beko en büyük şubesini Ataşehir'de açtı!

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık!

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Ataşehir Trendist satılık daire!

Ataşehir Trendist satılık daire fiyatları 320 bin TL ile 1 milyon 119 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 820 tane daireden meydana gelen projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.

yazlık sinema ataşehir Haberi

yazlık sinema ataşehir



 Yaz akşamlarını renklendiren yazlık sinema sayesinde hayatında sinemaya gitmemiş birçok Ataşehirli ilk kez sinemada film izlemenin keyfini yaşıyor.


Birbirinden güzel filmler yazlık sinemada


Ataşehirliler bir ay boyunca birbirinden güzel filmleri yazlık sinemada seyretme imkânı buluyor. 4 farklı Türk filmi Ramazan ayı boyunca Ataşehirlilerle buluşuyor. Ata Demirer’in başrolünü oynadığı Berlin Kaplanı ile başlayan yazlık sinema keyfi, Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın unutulmaz filmi ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ ile devam ediyor. Çetin Tekindor, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Hümeyra ve Zafer Alagöz gibi isimlerin rol aldığı ‘Dedemin İnsanları’, Tolga Çevik, Köksal Engür, Pelin Körmükçü, Toprak Sergen, Zeynep Özder gibi isimleri kadrosunda buluşturan ‘Sen Kimsin’ filmleri ile bir ay boyunca Ataşehirlilerle buluşacak diğer sinema...