03 / 05 / 2024

yb inşaat Silverline Ankastre

yb inşaat Silverline Ankastre

Silverline Ankastre’nin Öveçler’de yer alan konsept mağazası, yenilenen dekorasyonu ve ürün gamı ile yeniden hizmete girdi…

Ergün Turan YBÜ Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin şantiyesini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Metin Doğan ile birlikte ziyaret etti.

Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı sona erdi!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşen İnşaat ve Konut Konferansı, 500’ün üzerinde inşaat profesyonellerinin üst düzey katılımı ile gerçekleşti.

YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBÇ İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Beyazı Çakmakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Kartal, Esentepe Mahallesi, Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

yb inşaat Silverline Ankastre Haberi

yb inşaat Silverline Ankastre

Ankara’da YB İnşaat’ın işletme sahibi olduğu  Silverline Ankastre mağazası, gerek dekorasyonu gerekse sergilediği ürün koleksiyonları ile yenilenerek tekrar tüketicisi ile buluştu… Öveçler Çetin Emeç Bulvarı’nda yer alan mağaza Silverline Ankastre’nin dünyanın en önemli tasarım yarışmalarından ödülle dönen yeni ankastre koleksiyonlarını barındırıyor. Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin, YB İnşaat Kurucu Ortağı Ali Yalçın ve YB İnşaat Kurucu Ortağı Yener Canpolat‘in  ev sahipliğinde gerçekleşen mağazanın açılış  töreni oldukça yoğun ilgi gördü. 


Türkiye'de 22 yıldır inovatif, teknolojik, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre bugüne kadar yarattığı teknolojiler, geliştirdiği ürünler ve aldığı uluslararası ödüller ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyük başarılara imza attı. Yurtiçinde ankastre grubunda ilk konsept mağazalaşmayı başlatan Silverline, 20 konsept mağazaya ulaştı. 


Yeni enerji yasasına A sınıfı ürünler ile...