06 / 05 / 2024

YDA inşaat genel kurul toplantı kararları

YDA inşaat genel kurul toplantı kararları

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi TTK 416.maddesine göre ilansız olarak 07/07/2015 tarihinde yaptığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı'nın karalarını Kamuyu Bilgilendirme Platformu'nda yayınladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

YDA İnşaat 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

YDA İnşaat tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, yatırım amaçlı gayrimenkullerinden 244 milyon 374 bin 371 TL gelir elde etti. 

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

YDA İnşaat sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 2021 yılına ait Olağanüstü Genel Kurul toplantısında sermayesinin 150 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

YDA inşaat genel kurul toplantı kararları Haberi

YDA inşaat genel kurul toplantı kararları

Hazır bulunanlar listesinin tetkitinde şirket paylarının toplam itibar değerini ,paylarının asaleten ve vekaleten olmak üzere tamamı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı'nda temsil edilmiştir. Toplantıda gerek kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı Sayın Cüneyt Arslan tarafından açılarak gündemin görüşülmesine geçilmiştir.




 07/07/2015 tarihinde tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ;



YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 07/07/2015 tarihinde, saat 10:00 da, şirket merkez adresi olan Büyükesat Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi No:112 Çankaya/ANKARA adresinde, TTK 416.maddesine göre ilansız olarak yapılmıştır.

Hazır bulunanlar listesinin tetkikinde, şirket paylarının 50.000.000-TL toplam itibari değerinin; toplam itibari değeri 46.000.000-TL olan payların asaleten, 4.000.000 payın ise vekaleten  olmak üzere tamamının toplantıda temsil edildiği ve böylece gerek Kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen...