21 / 05 / 2024

Yed Par İnşaat adres

Yed Par İnşaat adres

Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Torun tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Ugr Yedek Parça Reklam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Yedek Parça Reklam İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Yed Par İnşaat adres Haberi

Yed Par İnşaat adres

Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Torun tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Yed Par İnşaat Metal Oto Yedek Parça Taşımacılık Elektrik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2--Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Yurt içinde ve...