23 / 07 / 2024

yedi ilde elektrik kesintisi

yedi ilde elektrik kesintisi

Anadolu Yakası'nda yarın 7 ilçenin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek. İlk önce Sancaktepe'de olacak elektrik kesintisi önce İnönü Mahallesi'nde başlayacak ve en son olarak Geylani ve Çeçe Sultan Sokakları civarında bitecek.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

3 ilde 3 milyon ev için elektrik üretiliyor!

Türkiye'nin toplam rüzgar kurulu gücü, 2016 sonu itibarıyla 6 bin 106 megavata kadar ulaştı. İzmir yaklaşık 1,3 milyon, Balıkesir 1 milyon, Manisa ise 753 bin hanenin ihtiyacını karşılayacak miktarda elektrik üretiyor.

10 Mart'ta 3 ilde elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 10 Mart'ta elektrik verilemeyecek.

6 İlde elektrik kesintisi 22 Şubat 2016!

Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 22 Şubat'ta elektrik kesintisine gidilecek. İşte Toroslar Elektirk Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklama...

4 ilde elektrik kesintisi 11 Şubat 2016!

Ankara, Bartın, Çankırı ve Karabük'ün bazı ilçelerine 11 Şubat'ta elektrik verilemeyecek Ankara, Bartın, Çankırı ve Karabük'ün bazı ilçelerine 11 Şubat'ta planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik verilemeyecek.

4 ilde elektrik kesintisi 28 Ocak 2016!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine, bakım çalışmaları nedeniyle 28 Ocak Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

4 ilde elektrik kesintisi 26 Ocak 2016!

Adana, Mersin, Gaziantep ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 26 Ocak'ta tesis, bakım, güvenlik ve hat tadilatı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

6 ilde elektrik kesintisi 19 Aralık 2015!

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde 19 Aralık'ta elektrik kesintisine gidilecek.

7 ilde elektrik kesintisi 17 Kasım 2015!

Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 17 Kasım'da elektrik verilemeyecek.

29 Eylül'de 3 ilde elektrik kesintisi gerçekleşecek!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Bartın ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 29 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

5 ilde elektrik kesintisi 9 Eylül 2015!

Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 9 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

5 ilde elektrik kesintisi!

Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük ve Zonguldak'ın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 9 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

5 ilde elektrik kesintisi!

Ankara, Bartın, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ın bazı mahallelerine 10 Mayıs Pazar günü elektrik verilemeyecek. Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre kesinti yapılacak bölgeler şunlar...

yedi ilde elektrik kesintisi Haberi

yedi ilde elektrik kesintisi

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bugün uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle: "Sancaktepe'de 09.00-13.30 saatlerinde İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi, Cami, Okul civarına, Ceylan Caddesi, Park civarı, Uysal Cadde üzeri ve Ulaş İş Merkezi, 12.00-13.00 saatlerinde Eyüp Sultan Mahallesi, Kızılay, Ulubatlı Hasan caddeleri, Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi civarı, Pendik'te 09.00-13.30 saatlerinde Çamlık Mahallesi, Manolya Sitesi,Kurtköy Mahallesi, Gazi Caddesi, Güzel Evler Sitesi ve Ekmel Hazır Beton Fabrikası, 10.00-11.00 saatlerinde Çamlık Mahallesi, Cahit Zarifoğlu Caddesi, Nergiz, Yasemin ve Garden Park villaları, 12.00-13.00 saatlerinde Yenişehir Mahallesi, Sporkent, Ekgür Yapı ve Ataşkent siteleri, Kartal'da 09.00-13.30 saatlerinde Hürriyet Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy ve Ozanlar caddeleri, Yamaç, Topçu, Aytaç, Doğa, Akasya, Alev, Birlik, Görgülü, Karaca, Emniyet, Park, Zeytinlik sokaklara, Selvi Konut Yapı...