28 / 08 / 2024

Yediemin ihale teminatı

Yediemin ihale teminatı

Yediemin lisansı, Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak ihale sonucuna göre Bakanlık tarafından veriliyor. Peki, yediemin ihale ilanı nasıl yapılır? Yediemin ihale teminatı ne kadardır?

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

İnşaat sektöründe teminat mektubu limitleri düzenlenmeli!

Kamu ihale Kanunu hükümlerine göre inşaat firmaları herhangi bir ihaleye girebilmek için öncelikli olarak ihaleye girecekleri idareye girecekleri ihalenin yapım bedelinin yüzde 3’ünün karşılığı olmak üzere geçici teminat mektubu vermekle yükümlü. Peki yeni bir düzenleme yapılacak mı?

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları!

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları 18 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Geçiçi teminat bedeli yaklaşık 100 bin TL - 250 bin TL olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Martı GYO kazanılan ihale için teminat mektubu verdi!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla, Bodrum Kızılağaç, İçmeler Mevkii'nde yer alan taşınmazın ihalesi için teminat mektubu verdi.

Güneş enerjisi santrallerinin arazisi hazır, ihale bekleniyor!

Haziran 2013’te 600 MW kurulu güç için güneş enerjisi santrali lisans başvuruları EPDK tarafından TEİAŞ’a gönderildi. Teminat yatırıp arazilerini hazırlayanlar şimdi ihale sürecini bekliyor...

VakıfBank gayrimenkul satışlarını e-ihale üzerinden yapıyor!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. İhaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor.

VakıfBank gayrimenkullerin satışı e-ihale sistemiyle yapıyor!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. E-ihaleye katılarak teklif vermek isteyenler, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor

The İstanbul Veliefendi KİPTAŞ ihale!

The İstanbul Veliefendi KİPTAŞ ihale KİPTAŞ İhale Salonu'nda 26 Haziran Perşembe günü saat 14.00'da yapılacak. Projede ihaleye katılmak için dükkan fiyatının yüzde 1'i geçici teminat veriliyor...

Yediemin ihale teminatı!

Yediemin lisansı, Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak ihale sonucuna göre Bakanlık tarafından veriliyor. Peki, yediemin ihale ilanı nasıl yapılır? Yediemin ihale teminatı ne kadardır?

Yediemin lisansı nasıl alınır?

Yediemin lisansı, Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak ihale sonucuna göre Bakanlık tarafından veriliyor. Peki, yediemin lisansı nasıl alınır? İşte yediemin lisansı alma şartları...

Derince Limanı özelleştiriliyor: Geçici teminat bedeli 25 milyon dolar!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ihale ilanı, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, 28 Mayıs 2014 saat 17.00'ye kadar teklif verilebilecek ihalede, geçici teminat bedeli 25 milyon dolar olarak belirlendi.

Lisanslı yediemin depoları hakkında yönetmelik taslağı!

Haczedilen malların muhafaza edileceği lisanslı yediemin depoları hakkında yönetmelik taslağında depolarının kuruluşuna, niteliklerine, işletilmesine, teminat alınmasına, bu depoların denetimi, faaliyetinin durdurulmasına ilişkin esaslara yer veriliyor...

Türk Kızılayı Erciş'te okul yapım işi ihale ediyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden bugünkü resmi gazetede yayınlanan ilana göre Türk Kızılayı Erciş'te okul yapım işi ihale ediyor. Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler...

Yediemin ihale teminatı Haberi

Yediemin ihale teminatı

Yediemin ihale teminatı!

Yediemin lisansı, Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak ihale sonucuna göre Bakanlık tarafından veriliyor.


Yediemin ihale ilanı

Lisans verilecek yerler, lisansın süresi, lisansın kapsamı ve lisansla ilgili diğer hususlar, iş ve ihtiyaç durumu dikkate alınarak Bakanlık tarafından belirlenir.


Lisans ihalesinin yapılacağı yer, gün ve saat ihalenin yapılacağı tarihten en az bir ay önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilir. Bu ilanda;


-Lisansın kapsamı ve lisans verilecek yerler,

-Başvuru sahibinde aranacak şartlar,

-Başvuruda aranacak belgeler,

-Şartnamenin temin edilebileceği yerler ve şartname ücreti,

-İhalenin yapılacağı yer, gün ve saat,

-İhalenin hangi usulde yapılacağı,

-İhaleye dair diğer hususlar yer alır.


Yediemin ihale teminatı

Lisans başvurusunda bulunanlardan şartnamede belirlenen ihale başlangıç bedelinin yüzde beşi oranında ve her halde 10.000 Türk Lirasından az olmamak üzere ihale teminatı alınır.


Teminat olarak;

-Tedavüldeki Türk parası,

-Türkiye’de yerleşik bankalar veya...