03 / 05 / 2024

yedigöller turizm

yedigöller turizm

Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı Bolu'daki Yedigöller Milli Parkı'nda tatilci yoğunluğu yaşanıyor. "Sonbahar senfonisini" görmek isteyen binlerce tatilci ve yüzlerce fotoğrafçı, Yedigöller Milli Parkı'na akın etti.

Erzurum'un Yedigöller'i turizme kazandırılıyor!

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, saklı cannet olarak nitelendirilen Yedigöller'in doğa harikası olduğunu belirterek, "Etrafı yüksek dağlarla çevrili, güney kısmı karla kaplı Yedigöller'in turizme kazandırılması için çalışma başlatacağız" dedi...

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Yedigöller yenileme ihalesine çıkarılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’nın simgesi haline gelen 14 yıllık Yedigöller’i yenilemek için 8 Eylül’de yapım ihalesine çıkıyor.

Aladağlar Milli Parkı ihaleye çıkıyor!

Aladağlar Milli Parkı doğa turizmine açılıyor. Kapuzbaşı Şelaleleri ile Yedigöller’in de yer aldığı Aladağlar Milli Parkı doğa turizmi için ihale edilecek.

Gölcük Tabiat Parkı'na teleferik kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yedigöller'de piknik yasaklandı, Gölcük Tabiat Parkı'nda da yasaklanacak. Vatandaşlarımızın hem Yedigöller, hem de Gölcük'e gelmeden rahatlıkla piknik yapabileceği bir alan ayırdık" dedi.

Yedigöller Milli Parkı'nın yolu yenilendi, ziyaretçi sayısı arttı!

Yedigöller Milli Parkı'na giden yolun asfaltlanmasıyla ulaşım da kolaylaştı. Hal böyle olunca hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen doğa severler milli parka akın etti.

Yedigöller Milli Parkı'nı 100 bin kişi ziyaret edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Erdem Karaağaç: "Yedigöller'deki ziyaretçi sayısının yıl sonu itibarıyla 100 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

Bolu Yedigöller Milli Parkı'na yapılan yatırımların yüzde 85'i tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller Milli Parkı'na dev bir yatırım gerçekleştirdi. 2015 yılı yatırım programında yer alan milli parkın yol çalışmaları tamamlanırken, enerji nakil hattı çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Bolu Yedigöller Milli Parkı'na 9 milyon TL yatırım daha yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: " Yedigöller Milli Parkı'na 9 milyon 300 bin TL bir yatırım daha gerçekleştirdik " şeklinde ifadelerde bulundu.

Bolu-Yedigöller yolu ulaşıma kapatıldı!

Alt ve üstyapı çalışmaları nedeniyle Bolu- Yedigöller yolunun ulaşıma kapatıldığı, Mengen- Dirgine üzerinden milli parka ulaşımın sağlanabileceği açıklandı. Çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Ege Seramik 33 farklı serisinin tanıtımı yapacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Ege Seramik Yapı Fuarı'nda 33 serisini tanıtacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Tuzla'da, Ali Erdoğdu, Selvet Türk ortaklığında kuruldu.

yedigöller turizm Haberi

yedigöller turizm

"Sonbahar senfonisini" görmek isteyen binlerce tatilci ve yüzlerce fotoğrafçı, Yedigöller Milli Parkı'na akın etti.


Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı Bolu'daki Yedigöller Milli Parkı'na, Ankara, İstanbul, Bursa, Zonguldak, Düzce gibi Türkiye'nin değişik kentlerinden gelen tatilciler ve fotoğraf meraklıları, farklı noktalarda çadırlar kurup konakladı. 


"Tabiatın Kalbi Bolu" fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen fotoğrafçılar, Yedigöller'in sonbahar renkleriyle süslenen güzelliklerini fotoğrafladı.


Yedigöller Milli Parkı'nda oluşan araç yoğunluğu sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Yol kenarına park edilen bir otomobil, yolcu otobüslerinin geçişini engelleyince trafik durma noktasına geldi. Otomobil, vatandaşlar tarafından yol kenarına alındı. Yedigöller'de araç yoğunluğunu ve vatandaşların yaşadığı zor anları gören Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, duruma müdahale etti.


Yedigöller'i ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yedigöller'in her mevsim güzel olduğunu ifade ederek, "Burası sonbaharda...