22 / 07 / 2024

Yedigöze İnşaat

Yedigöze İnşaat

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen füze gibi fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık zamdan sonra bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen füze gibi fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İsagiller Müze Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsagiller Müze Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan İsagiller tarafından kuruldu.

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Zeın Grup Mühendislik Ve Mimarlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  Ahmed A.S.Z. tarafından kuruldu.

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

YDA İnşaat'ın 10'ncu kupon faizi yüzde 3,64!

YDA İnşaat'ın ihraç ettiği TRSYDATA1711 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi bugün yapıldı. 10. kupon faiz oranı yüze 3,64 olarak kesinleştirildi.

Antakya Müze Otel'in inşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanıldı!

Antakya Hilton ASF Müze Otel, Atina'nın ardından dünyadaki ikinci müze otel kompleksi olacak. İnşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanılan otelin maliyetinin 100 milyon doları geçeceği tahmin ediliyor.

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Çamlıca Camii'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Çamlıca Camiinin kaba inşaatının yüzde 75'İ tamamlandı. İnşaat çalışmalarında şu ana kadar müze bölümü, sanat galerisi, kütüphane, konferans salonu ve 3 bin 500 araç kapasiteli otopark bölümlerinin de kaba inşaatları bitti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Şehitler Abidesi müze inşaatı açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 2007 yılında yapılan protokol ile Şehitler Abidesi'nin bulunduğu alanı Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devrettiklerini belirterek "Müze inşaatıyla bir alakamız yoktur" dedi..

Yedigöze İnşaat Haberi

Yedigöze İnşaat

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yeşilköy, Atatürk Caddesi, EGS Business Park, B-3 Blok, No:12/2 Kat:8...