11 / 05 / 2024

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Coşar ve Ahmet Bıçak imzasıyla kuruldu.

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Aydın ili, Kuşadası'nın Türkmen Mahallesi'nde yükselen Maia Marine, Maia Yapı tarafından inşa ediliyor. Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikıta Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Altun tarafından kuruldu.

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Coşar ve Ahmet Bıçak imzasıyla kuruldu. 


Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Yurt içinde ve yurt dışında; gerekli yasal izinleri almak ve her türlü kanuni şartları tamamlamak şartıyla elektrik mühendisliği ile ilgili her türlü proje , taahhüt çalışmaları yapmak ve bunları uygulamaya koymak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında; her türlü kullanıma uygun konut veya işyeri için inşaat, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak. 3- Şirket yukarıdaki amaçlarını gerçekleştirmek için ;     a. Şirket genel kurulunun tamamın onayını almak şartı ile her  türlü  gayrimenkul  alabilir,  satabilir, kiralar, kiraya verir...