28 / 04 / 2024

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Coşar ve Ahmet Bıçak imzasıyla kuruldu.




Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Coşar ve Ahmet Bıçak imzasıyla kuruldu. 


Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Yurt içinde ve yurt dışında; gerekli yasal izinleri almak ve her türlü kanuni şartları tamamlamak şartıyla elektrik mühendisliği ile ilgili her türlü proje , taahhüt çalışmaları yapmak ve bunları uygulamaya koymak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında; her türlü kullanıma uygun konut veya işyeri için inşaat, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak. 3- Şirket yukarıdaki amaçlarını gerçekleştirmek için ;     a. Şirket genel kurulunun tamamın onayını almak şartı ile her  türlü  gayrimenkul  alabilir,  satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları  tesis  edebilir,  ipotek  alabilir,  ipotek  verebilir  ve  ipotekleri  fek  edebilir. Şirket  gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna,  gayrimenkul  mükellefiyeti,  kat irtifakı,  kat   mülkiyeti  tesis  edebilir. Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu  daireleri nezdinde  cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Her türlü finans kuruluşundan her türlü kredi temin edebilir      b. Her türlü işgücü temini hizmeti alabilir, verebilir.  c. Her türlü malzemeyi , makine, araç, gereç, alet edevatı  ithal edebilir , yurt içinden satın alabilir, bunları yapabilmek için leasing, faktöring , nakdi ve gayri nakdi her türlü kredilendirme yollarıyla finansmanını sağlayabilir.  d. Gerekli yasal izinleri almak ve kanuni şartları tamamlamak şartıyla faaliyet alanlarıyla ilgili her türlü danışmanlık ve müşavirlik hizmetini yapabilir.      e. Her türlü tesis, atölyeyi kurabilir, kurulmuş olanlara ortak olabilir, kurduklarına ortak alabilir.      f. faaliyet alanlarıyla ilgili gerekli her türlü hammadde, yarı mamul, sarf malzemesi, aksesuar ve malzemeleri alıp satabilir, ithal ve ihraç edebilir.    



Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Bağlarbaşı Mah.Bağdat Cad. Sırma Sk.Kapı No:1b Dükkan:44b Maltepe 



Geri Dön