14 / 05 / 2024

Yedikule Emlak adres

Yedikule Emlak adres

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Karademir ve Harun Gülap tarafından kuruldu.

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Karademir ve Harun Gülap tarafından kuruldu.

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cer İstanbul Yedikule fiyat!

Yedikule'de Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Cer İstanbul'da dairelerin 2020'de teslim edilmesi planlanıyor..

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul satılık daire!

Ege Yapı Emlak Konut'tan 302 milyon 680 bin TL'ye satın aldığı arazi üzerinde yepyeni bir projeye başlıyor. Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. 

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Ege Yapı Yedikule projesinde bağımsız birim sayısı 161 oldu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek olan Ege Yapı Fatih Yedikule'de yapımı planlanan projede bağımsız bölüm sayısı 161 oldu.

Emlak Konut Fatih Yedikule projesi için ruhsat aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Fatih Yedikule İmrahor Mahallesi'nde yer alan arsası için ruhsat alındı.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi!

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 konut ve 26 dükkan satışa çıkarıldı...

Ankara Başkent Emlak Konutları açık adres!

Yüzde 10 peşinat vererek 180 ay vadeli ödemelerin yapıldığı Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye Mahallesi’nde yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılı sonunda yapılacak...

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yedikule Emlak adres Haberi

Yedikule Emlak adres

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Karademir ve Harun Gülap tarafından kuruldu.

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜSAVIRLIGI Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve Gayrimenkul danısmanlıgı yapmak. INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri,...