02 / 05 / 2024

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Firma: Ege Yapı

Proje: Cer İstanbul

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 



Cer İstanbul projesinde teslimlerin 24 ayda yapılması öngörülüyor. 1+1 ile 6+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede metrekare bazında fiyatlar 11 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin alanları 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiyor. 

Cer İstanbul projesi İstanbul Yedikule’de inşa ediliyor. Cer İstanbul projesinin lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda yapıldı.  

Emlak Konut GYO güvencesiyle,  Ege Yapı  tarafından inşa edilen Cer İstanbul'un yatırım bedeli toplamda 302 milyon TL olarak belirlendi. 

Toplamda 148 bağımsız birimden meydana gelen proje tarihi İstanbul’un siluetine saygılı ‘yatay mimari’ konseptiyle dikkat çekiyor. Cer İstanbul, en yükseği zemin + 3 kat olmak üzere toplam 10 bloktan meydana geliyor. 

Cer İstanbul projesinde loft ve ticari üniteler, seçkin hizmetleriyle lüks bir otel hizmeti verecek apart üniteler, çok özel lezzetlerle dolu restoranlar, rezidans daireler ve sosyal aktivite alanları yer alıyor. 
 
Cer İstanbul lokasyon olarak; D100 Karayolu’na 4 kilometre, Yenikapı Metro İstasyonu’na 3,5 kilometre, Avrasya Tüneli girişine 2 kilometre, Yenikapı Feribot İskelesi’ne de 3,4 kilometre mesafede bulunuyor. 

 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

 

 

SATIŞ OFİSİ Kennedy Cad. Bucakbaşı Sok. No:13, 34107
Yedikule / İstanbul

Cer İstanbul iletişim 
Tel:   0850 222 53 43
Web:  http://www.ceristanbul.com/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön