30 / 04 / 2024

Yeditepe Merter resimleri

Yeditepe Merter resimleri

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın şirketi Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Merter'de bir ofis projesine hazırlanıyor. Yeni projenin görselleri ilk kez emlakkulisi.com'da yayınlanıyor...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter'de satışlar başladı!

Yenitepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The İstanbul Merter'de satış süreci başladı.Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından yapılan The İstanbul Merter Office projesi iki ana blok 4 bloktan meydana geliyor.

The İstanbul Merter 2018 yılında teslim edilecek!

Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul'un yeni projesi olan The İstanbul Merter'de ofisler ile ticari üniteler bulunacak.

İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başladı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar tarafından kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Merter'de yeni ofis projesine başlayacağını geçtiğimiz yıl duyurmuştuk. The İstanbul Merter adıyla sunulan projede satışlar başladı.

The İstanbul Merter Ofis Projesi konumuyla ön plana çıkıyor!

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

İTO Başkanı'ndan Merter'e yeni ofis projesi geliyor!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın şirketi Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Merter'de bir ofis projesine hazırlanıyor. Yeni projenin görselleri ilk kez emlakkulisi.com'da yayınlanıyor...

Yeditepe Merter ofis projesinin ilk görselleri!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Merter E-5 üzerinde yeni bir ofis projesi inşa edecek. İşte projenin ilk görselleri...

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Adnan Ersoy Ulubaş, Mustafa Ustaoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan 2014 tarihinde Merter'de kuruldu.

Nef Merter 13 resimleri! 224 bin liraya!

Nef Merter 13 resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fiyatların 224 bin liradan başladığı Timur Gayrimenkul Nef Merter 13 projesinde 6 bin 720 lira peşinat ödemesi yapılıyor...

Platform Merter resimleri!

Platform Merter resimleri haberimizde yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığı ile hayata geçirilen proje konut ve ofis alanları ile Merter'de yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyor...

Altın Oran resimleri!

Sinpaş GYO’nun Ankara'da hayata geçirdiği Altın Oran projesinin fiyatları 223 bin liradan başlıyor. Altın Oran resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Sofa Bahçeşehir resimleri , görselleri , fotoğrafları!

2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Sofa Bahçeşehir resimleri , görselleri , fotoğrafları haberimizin içerisinde yer alıyor.

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar resimleri!

İstanbul-Maltepe’de hayata geçirilen Nish Adalar projesinin satışları sürüyor. Özyazıcı İnşaat Nish Adalar resimleri ile ilgili örnekler haberimizde yer alıyor…

Yeditepe Merter resimleri Haberi

Yeditepe Merter resimleri


İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın kurduğu Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş,  Merter E-5 üzerinde yeni ofis projesine başlayacak. Yalnızca ofislerin bulunduğu Yeditepe Merter projesinin alt katı çarşı olarak tasarlandı.


İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başlıyor!



Nef Merter 12 projesini karşısında hayata geçirilecek olan Yeditepe Merter projesi 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 3 blok olarak görünen Yeditepe Merter projesi bitişik 7 mini bloktan meydana geliyor.


21 Nisan 2014 tarihinde 60 milyon TL sermaye ile kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı İTO Başkanı İbrahim Çağlar,  AKİB Başkanı Adnan Ersoy ve Simfer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ustoğlu.











Tel: 0212 801 01 49


Gülcihan...