10 / 05 / 2024

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman Kart tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Noterlerde 2020'de 600 milyon TL'lik işlem kredi kartıyla yapıldı!

Adalet Bakanlığı, 3 Şubat 2020'de hayata geçirilen "Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi ve Noter Ücretlerinin Kredi Kartı ile Ödenmesi" uygulaması kapsamında 597 milyon 592 bin 328 TL'lik işlemin kredi kartıyla yapıldığını belirtti.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Riskli Yapı Bina Kartı 5 soruda tüm detaylarıyla!

TBMM'ye sunulan kanun teklifi ile 'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi geliyor. Peki Riskli Yapı Bina Kartı nedir? Riskli Yapı Bina Kartı nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

Riskli Yapı Bina Kartı başvuru!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi  TBMM'ye sunuldu. Peki Riskli Yapı Bina Kartı nedir? Riskli Yapı Bina Kartı nasıl alınır? İşte Riskli Yapı Bina Kartı başvuru...

Riskli Yapı Bina Kartı nedir? 

'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi  TBMM'ye sunuldu. Peki Riskli Yapı Bina Kartı nedir? Riskli Yapı Bina Kartı nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi geliyor!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile 'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi geliyor...

Binalara kimlik kartı düzenlemesinde son durum!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem riskiyle ilgili açıklamalarında her bina kimlik kartı verilmesinin önemini vurguladı. CHP’nin ısrarına rağmen söz konusu düzenleme Meclis gündemine alınmadı. CHP’li Mahmut Tanal’ın hazırladığı kanun teklifi, henüz beklemede. 

TCMB'den kredi kartı azami faiz oranlarına ilişkin tebliğ!

Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Bankada parası ve altını olan yüksek kredi kartı limiti alabilecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), yeni düzenlemesiyle bankada parası ya da altın hesabı olanlara yüksek kredi kartı limitinin tahsis edilmesinin yolu açıldı.

Altın ve mevduata göre kart limiti!

Gelirini beyan edemeyenlerin bankada mevduat ya da altın hesabı varsa kredi kartı limiti yükseltilebilecek.

Noterde kredi kartıyla 150 milyonluk işlem!

Noterlerin güvenli ödeme sistemine geçmesiyle kredi kartı ile ödemeler başladı. Geçtiğimiz beş 5 aylık süreçte 149 milyon 304 bin 496 liralık işlem gerçekleşti.

Mirasçılar dikkat! Kredi kartıyla ödeme dönemi başladı!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı duyura göre, mirasçılar koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecek.

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yelda Sayman Kart tarafından  100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.



Yelda Sayman Kart Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- İNŞAAT a- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. B- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. C- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek D- Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı....