05 / 05 / 2024

Yelena Dalver

Yelena Dalver

Lenka İnşaat Anonim Şirketi, Yelena Dalver Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım 2014 tarihinde Üsküdar, İcadiye Mahallesi, Akdarı Sokak'ta kuruldu.

Vbs Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vbs Proje İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver tarafından kuruldu.

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver, Hüseyin Demir ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

Parkgrup Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Parkgrup Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yelena Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Başakşehir, İ.O.S.B Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Lenka İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lenka İnşaat Anonim Şirketi, Yelena Dalver Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım 2014 tarihinde Üsküdar, İcadiye Mahallesi, Akdarı Sokak'ta kuruldu.

Yelena Dalver Haberi

Yelena Dalver

Lenka İnşaat Anonim Şirketi, Yelena Dalver Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Lenka İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...