02 / 05 / 2024

Yemeksepeti Romanya yatırımı

Yemeksepeti Romanya yatırımı

Dünyanın en büyük online yemek siparişi sektörünün önde gelen şirketlerinden Delivery Hero’nun satın aldığı Yemeksepeti, Bulgaristan ve Romanya’da yatırıma başladı. Yemeksepeti’nin faaliyet gösterdiği ülke sayısı Türkiye dahil 10’a yükselmiş oldu.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

AB'den altyapı projelerine 1,4 milyar avroluk yatırım!

AB Komisyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Hırvatistan, Çekya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya'daki çeşitli altyapı projelerine uyum fonlarıyla yatırım yapılacağı belirtildi.

Türk firmalar Romanya'ya yatırım yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Romanya Başbakanı Dancila basın toplantısında bir araya geldi. 15 binden fazla Türk firmasının Romanya'da yatırım yapacaklarını açıklayan Erdoğan, Romanya'yı destekleyeceklerini söyledi.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Aydın Hamoğlu: Abim Romanya’da arazi, ev alıp yatırım yaptı!

Hamoğlu Holding Başkanı Ahmet Hamoğlu, işletmecisi olduğu Kız Kulesi’ne gelen hacizlerle haber oluyor. Kendisinden davacı olan kardeşi Aydın Hamoğlu ise abisinin yakında kaçacağı Romanya’da arazi, ev alıp yatırım yaptığını söylüyor...

Romanya'dan yatırım için davet!

Romanyanın Ankara Büyükelçisi Ion Pascu, Adanalı iş adamlarına, ülkesindeki yatırım olanaklarını tanıtırken, Türkiye ileRomanya arasında, başta tarım sektörü olmak üzere birçok alanda işbirliği fırsatlarının mevcut olduğunu ifade etti....

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Yemeksepeti Romanya yatırımı Haberi

Yemeksepeti Romanya yatırımı

Yemeksepeti Bulgaristan'da bgmenu.com ve Romanya'da quicky.ro ile oliviera.ro’ya yaptığı yatırımla, bu iki ülkede lider konuma gelecek. Üç markanın büyüme sürecine stratejik ve finansal anlamda katkıda bulunacak olan Yemeksepeti, gelecek dönemde de potansiyel gördüğü pazarlara yatırım yaparak büyümeyi sürdürecek. 


"Yatırımlara devam edeceğiz" 


Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, “Yemeksepeti olarak Türkiye’nin çevre ülkelerindeki pazar dengelerini ve kültürü okumakta ne kadar başarılı olduğumuzu bundan önce yatırım yaptığımız 7 ülke ile kanıtladık. Bugün bu yatırım ile yakın coğrafyada yoğunlaşan faaliyet alanımızı daha da genişletiyoruz. Deneyimimiz ve özgün iş yaklaşımımız sayesinde Türkiye’de elde ettiğimiz başarıyı Hello Hungry ile birlikte tekrarlayacağımıza eminiz. İlerleyen dönemde de potansiyel gördüğümüz pazarlara yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi. bgmenu.com, quicky.ro ve oliviera.ro markalarını bünyesinde tutan Hello Hungry’nin CEO'su Zornitsa Chugreeva yatırımla ilgili, “Yemeksepeti...