17 / 05 / 2024

Yener inşaat adres

Yener inşaat adres

Yener Organizasyon Reklam Elektrik Yapı Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Günbakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Eğribel Tüneli'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Eğribel Tüneli'nin inşaatını meclis gündemine taşıdı. Bektaşoğlu tünel hakkında "Bitim tarihi belli değil ama inşallah bu yıl biter de elli yıldır beklediğimiz hasretle hizmete kavuşmuş oluruz. " dedi.

Enka İnşaat borsadaki payların geri alınması için görevlendirme yaptı!

Enka İnşaat borsada kendi paylarının geri alımını gerçekleştirmesine ve işlemler için Genel Müdür Yardımcısı İlhan Gücüyener'in yetkilendirilmesine oybirliğiyle karar verdi.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı mecliste konu oldu!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu..

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Yaner Kaya: Çambaşı Yaylası'nda inşaat ruhsatı verilmiyor!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’nda imar dışında kalan alanlara inşaat ruhsatı verilmediğini söyledi. Kaya,” Yayla da imar geçen bölge belli. Parsellenmiş vatandaşın tapusu verilmiş." dedi.

Hande Yener yeni dairesinin inşaatından canlı yayın yaptı!

Hande Yener, önceki gün yeni aldığı Boğaz manzaralı dairenin kaba inşaatını gezdi. Ünlü popçu, Periscope'tan da canlı yayın yapıp heyecanını hayranlarıyla paylaştı..

Yener inşaat adres Haberi

Yener inşaat adres

Yener Organizasyon Reklam Elektrik Yapı Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Günbakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu. 


Yener Organizasyon Reklam Elektrik Yapı Malzemeleri Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI MALZEMELERİ 1-Yurt içinde ve yurt dışında bilumumu  inşaat malzemeleri  demir, kereste, çimento, inşaat armatürleri, parke, lambiri, cam  işleri, aleminyum, tuğla bağlantı elemanları, saç, demir, çinto, galvenizli saç,  bakır, kurşun , profil ,ilmaşin ,pikçelik , inşaat  demiri  ,inşaat  tesisatı  malzemeleri , yer karoları  ,duvar kağıdı ,yağlı boya,  mermer , hediyelik eşya ,  (suya- ısıya)  izalasyon   malzemeleri   alımı , satımı , toptan  ve perakende  ticareti ile  ithalat ve ihracatını   ifa  etmek ,ihracatını  gerçekleştirmek. 2- Her türlü inşaat malzemeleri, tuğla...