12 / 05 / 2024

yeni alaplı terminali nerede

yeni alaplı terminali nerede

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali yeni yerine taşındı, eski terminalin yıkım çalışmaları da başladı. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, otobüs firmalarının yeni terminalde hizmet vermeye başladığını söyledi...

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Çelyabinsk Havaalanı'ndaki yeni terminali Limak inşa edecek!

Rusya'nın Çelyabinks kentindeki havaalanının yeni yolcu terminali ihalesini Limak'ın Rusya'daki bağlı şirketi Limakmaraşstroy'un kazandığı açıklandı. 

Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında inceleme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminali inşaat alanında çalışmaları incelediler.

Ceyhun Çorbacı, yeni Taşköprü Otobüs Terminali inşaatını inceledi!

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, yapımı devam eden Yeni Taşköprü Otobüs Terminali’ni inşaatını inceledi..

Bilecik Karasu'ya yeni yatırımlar inşa ediliyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de hayata geçirdiğiı Yeni Otobüs Terminali’nde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

YDA Dalaman Havalimanı'nın yeni terminali 2018'de açılacak!

YDA Dalaman Havalimanı’nın yatırım planları aksamadı.250 milyon liralık yatırım yapılan havalimanı yeni terminal binası 2018'de tamamen açılacak.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

yeni alaplı terminali nerede Haberi

yeni alaplı terminali nerede


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali yeni yerine taşındı, eski terminalin yıkım çalışmaları da başladı.


Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, yeni şehirlerarası otobüs terminalinin yapımının tamamlanmasının ardından, eski terminal binasında faaliyet gösteren ve yeni terminal binasında da bilet gişesi işletmeciliği hakkı kazanan otobüs firmalarının yeni terminaldeki bilet gişelerine taşınarak hizmet vermeye başladığını, eski otobüs terminalinin de yıkımı için çalışmalara başlandığını söyledi.


Eski terminalin kısa sürede yıkılacağını ve yıkılan alanda da çevre düzenleme çalışması yapılacağını belirten Çimenoğlu, “ İlçemizin girişinde bulunan ve ilçemize yakışmayan şehirlerarası otobüs terminalini, yeni yaptığımız terminal binasıyla modern ve ilçemize yakışan bir görüntüye kavuşturduk. Bilet gişelerinin işletmecisi olan firmalar yeni terminalde çalışmaya başladılar. Otobüs firmaları da, gişe işletmecileri de, vatandaşlarımız da memnun. İlçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu...