09 / 05 / 2024

yeni antalya valisi kim

yeni antalya valisi kim

Eski görevi Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği olan Muammer Türker, Antalya Valiliğine atandı. Peki yeni Antalya Valisi Muammer Türker kimdir? İşte Antalya Valisi Muammer Türker...

Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancı yaşıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancının yaşadığını bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya 18 günde 1,5 milyon turistin geldiğini duyurdu. İşte detaylar

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Antalya'ya en fazla turist Almanya'dan gelmiş!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, şehre bu yıl gelen yabancı turist sayısının 7 milyonu geçtiğini, ilk sırada da Alman misafirlerin yer aldığını açıkladı. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Antalya BATEM'in yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu'da yapım çalışmalarında sona yaklaşılan ve 12 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan BATEM hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi. 

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Happy Moon’s Antalya Lara’da yeni şubesini açtı!

Happy Moon’s şube ağını genişletmeye devam ediyor. Happy Moon’s Antalya Lara’daki yeni şubesinde, 55 kişilik deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet veriyor…

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Antalya'daki Ters Ev'e yeni dekorasyon!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev Aksiyon Parkı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yeni sezona özel yeni iç tasarımıyla dikkati çeken Ters Ev'de çocuklar için özel alan inşa edildi.

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

yeni antalya valisi kim Haberi

yeni antalya valisi kim

Muammer Türker kimdir?

Muammer Türker, 1963 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri' de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. 1987'de Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı. 1988'de bir yıl süreyle İngiltere'nin Bournemouth kentinde İngilizce eğitimi ve İngiliz İdari Sistemi üzerine inceleme programına devam etti. 1990-1992 yılları arasında İngiltere Exeter Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.


Sırasıyla Çankırı-Orta ve Muş-Bulanık Kaymakamlıkları ile Muş Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1996 ve 2003 yılları arasında İçişleri Bakanlığı'nda şube müdürlüğü ve daire başkanlığı yaptı. Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanı iken, 2003 yılında Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı. Bu görevi sırasında ulaştırma, telekomünikasyon, bilişim ve uydu alanlarında gerçekleştirilen projelerde görev aldı. 


Avrupa Birliği ile...