06 / 07 / 2024

yeni Artcrete kaplama

yeni Artcrete kaplama

Yalın tasarıma ve esnek bir yapıya sahip kaplama malzemesi Artcrete, farklı uygulama teknikleri ile farklı desenler yaratma imkanı sunuyor.

Yeni AKM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Temeli geçen sene 10 Şubat tarihinde atılan yeni Atatürk Kültür Merkezinin kaba inşaatı tamamlanırken dış kaplama işçiliği devam ediyor...

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Kale Boya'dan suya dayanıklı Artcrete!

Mineral esaslı mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi Artcrete, mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Suya karşı dayanıklı olan Artcrete, banyo gibi ıslak hacimlerde dahi kullanılabiliyor.

Kale Boya Artcrete ile mekanlar artık daha zarif!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Kale Boya Artcrete ile kusursuz kaplama!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Kale Boya Artcrete ile farklı desenler yaratma imkanı sunuyor!

Yalın tasarıma ve esnek bir yapıya sahip kaplama malzemesi Artcrete, farklı uygulama teknikleri ile farklı desenler yaratma imkanı sunuyor.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Işıklar Yapı'dan yeni kaplama tuğla serisi!

Kırmızı, kahverengi, sarı kaplama tuğla ve köşe tuğlaları artık,12mm kalınlığında eskisi kadar sağlam, daha ince ve daha hafif üretilebiliyor. Herhangi bir şekilde boya gerektirmeden çok uzun yıllar ilk günkü gibi kendisini korur.

Hedef Asma Tavan, yeni tesis için gün sayıyor!

Asma tavan ve çatı kaplama sistemlerinde geniş ürün yelpazesine sahip Hedef Asma Tavan Sistemleri, yeni tesisi için geri sayıma başladı. Firma ortaklarından Ertan Onay, "Ürün gamımızı da genişleteceğiz" dedi.

Onduline Avrasya yeni ürünü Onduser’i tanıttı!

Çatı kaplama ve çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen ‘Onduser’in tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni ürünün ‘klasik çatı ve cephe kaplama’ anlayışını değiştireceği kaydedildi...

Kentsel Tasarım Projeleri'yle trafolar yeni görünüme kavuşuyor!

Antalya Kentsel Tasarım Projeleri şehri yeniliyor. Kentin görünen yüzünü değiştiren Kentsel Tasarım Projeleri' yle ilçede görüntü kirliliği oluşturan trafolar, boya ve kaplama çalışması ile yeni görünümlerine kavuşuyor.

yeni Artcrete kaplama Haberi

yeni Artcrete kaplama

Yalın tasarıma ve esnek bir yapıya sahip kaplama malzemesi Artcrete, yüksek mukavemetli, darbelere, çizilmelere ve suya dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor. Hem duvar hem de zeminde kullanılabildiği için efekt bütünlüğü sağlayan Artcrete, farklı uygulama teknikleri ile farklı desenler yaratma imkanı sunuyor.


Su geçirmiyor


İlhamını sanattan alan, beton kadar güçlü Artcrete, ismini de İngilizce sanat (art) ve beton (concrete)  kelimelerinin bileşiminden alıyor. Suya karşı da dayanıklı olan Artcrete, dışarıdan içeriye su geçirmemesine rağmen, içerideki nemi dışarıya atabilme kabiliyeti ile binaların nefes almasını sağlıyor.


Artcrete, iç ve dış cephe duvarlarında, iç cephe zeminlerinde; kara sıva, beton gibi mineral yüzeylere, eski su bazlı boyalı yüzeylere ve alçı sıva, alçı levha üzerine uygulanabiliyor. Seramik kaplı yüzeylere de uygulanabilen Artcrete’in deseni, çelik mala veya efekt mala ile veriliyor....