18 / 05 / 2024

Yeni Asır Kupası Tenis Turnuvası tarih

Yeni Asır Kupası Tenis Turnuvası tarih

Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde gerçekleştirilen ve 400 kişinin katılımıyla rekor sayıya ulaşan turnuvada dün 10 karşılaşma oynandı. Turnuvaya PINAR, Folkart Yapı ve Egebeta firması da destek veriyor.

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Modanisa’da 2022-23 Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İnancına göre bir giyim tarzı benimsemiş kadınlara istedikleri gibi görünüp iyi hissetmeleri için stil sahibi alternatifler sunan Modanisa’da Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim sunuyor. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İlginç ürün isimleriyle hepimizin tanıdığı İKEA’da yeni hangi ürünler var? 8 Eylül 2022 İKEA fiyat listesi..

Hepimizin showroomlarında gezmeyi çok sevdiğimiz İKEA’da yeni hangi ürünler var? İkea her daim çok fonksiyonel ürünler tasarlayan ve  herkes tarafından çok sevilen İsveç menşeili ev yaşam markasıdır. Peki, İkea’da yeni ürünler neler? İşte 8 Eylül 2022 İkea fiyat listesi..

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Kira zammında yasal sınır nedir? 

Yeni Asır yazarlarından Faruk Erdem bugünkü yazısında kira artışının yasal sınırlarını kaleme aldı. 

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker GYO, 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım için düğmeye bastı.

Medcem Çimento'dan 210 milyon dolarlık yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medcem Çimento, 210 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı...

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

Yeni Asır Kupası Tenis Turnuvası tarih Haberi

Yeni Asır Kupası Tenis Turnuvası tarih


Tenis Kortları'nda 400 sporcunun katılımıyla başladı Kültürpark Tenis Kulübü'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yeni Asır Kupası Tenis Turnuvası'nın lO.'su dün başladı. 


Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde gerçekleştirilen ve 400 kişinin katılımıyla rekor sayıya ulaşan turnuvada dün 10 karşılaşma oynandı.


 35+ tek bayanlar, yeni başlayan tek erkek, 25+ 35+, 45+ ve 55+ tek erkekler kategorilerindeki maçlar nefes kesti. Mert Optik'in ana sponsorluğunda gerçekleşen turnuvaya PINAR, Folkart Yapı ve Egebeta firması da destek veriyor. Turnuva 1 Aralık'ta sona erecek. 



Yeni...