06 / 05 / 2024

yeni bursa stadyumu

yeni bursa stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığı işbirliği sonucu gerçekleştireceği 18 stadyum projesinin 11'ini bitirmeyi başardı...

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündeminde!

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı SASKİ'ye emanet!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Yeni Sakarya Stadyumundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı yakında hazır!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, projelerle ilgili bilgi verdi. Keleş, Yeni Sakarya Stadyumu'nda yapılan altyapı çalışmalarını anlattı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Bursa Rotary İlkokulu’na yeni spor salonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu Kavşağı hazır!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Yeni Atatürk Stadyumu çevresini yoğun mesai harcayarak oynanacak Yeni Malatyaspor maçına yetiştirdi. Yapılan peyzaj çalışmaları sonunda Yeni Stadyum çevresi estetik bir hal aldı.

Bursa Atatürk Stadyumu yıkılıyor!

1948 yılında hizmete giren Bursa Atatürk Stadyumu tarihe gömülüyor. Yıkım çalışmaları hızla devam eden stadyumun bulunduğu alan meydana dönüştürülecek.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

yeni bursa stadyumu Haberi

yeni bursa stadyumu

Bakanlık Afyonkarahisar, Mersin, Malatya, Konya statlarının temelini attı ve kaba inşaatını büyük oranda tamamladı.Adana, Eskişehir, Gaziantep, Sivas, Samsun ve Trabzon'da yapılacak stadyumların projeleri de belirlenerek ihale aşamasına gelindi.Yeni Bursa Stadyumu'nun da önümüzdeki sezonda hazır olacağı belirtildi.


Dünyada benzeri olmayan mimari özelliklere sahip stadyumlar arasında akıllı stadyumlarda yer alıyor. Aynı zamanda stadyumların tribün altları bireysel sporlar için değerlendirilecek. Stadyumların altında bireysel branşlarda yaklaşık 10 ila 12 spor salonu yer alacak.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, ihaleleri yapılan stadyumların temelleri atıldıktan sonra 700 iş günü içinde bitirmeyi...