04 / 05 / 2024

yeni butik hastane projesi

yeni butik hastane projesi

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planınında yer alan sağlık düzenlemelerinin 3 ay içerisinde, ‘sağlık paketi’ olarak Meclis’e gönderileceğini açıkladı.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

Marmaris Devlet Hastanesi'nin yerine ne yapılacak?

Marmaris Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağı iddiası ve yeni hastane için yapılan bütçe ve arazi tahsisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Diyarbakır Sur'a 10 yeni butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonların ardından terörden temizlenen Sur ilçesinde, devlet eliyle yürütülen çalışmalarla turizme yönelik projeler inşa ediliyor.

yeni butik hastane projesi Haberi

yeni butik hastane projesi

Önümüzdeki 3 ay içinde tamamlanıp Meclis’e gönderilecek ‘sağlık paketi’nin 3 ayaklı çatısı belli oldu:

1-Yetki karmaşasına karşı illere çatı yönetici atanacak.

2-Sağlıkta şiddeti önlemek için sert önlemler alınacak.

3-Aile hekimliği mekânları butik hastanelere dönüşecek.


SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planınında yer alan sağlık düzenlemelerinin 3 ay içerisinde, ‘sağlık paketi’ olarak Meclis’e gönderileceğini açıkladı.


Pakette, sağlık personeline yönelik şiddet için cezalar, illerdeki yetki karmaşasını gidermek için çatı yönetici uygulaması ve aile hekimliği polikliniklerinin butik hastaneye dönüştürülmesi gibi projeler bulunuyor.


Önceliği, sık sık yaşanan sorunları gidermeye verdiklerini dile getiren Müezzinoğlu, sağlık paketiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:


‘6 AY İÇİNDE YASALAŞIR’

“Sağlıkta şiddeti önlemek için komisyon kurduk. Emniyet ve cezaların arttırılması gündemde. Tüm konuları, önerileri masaya yatıracağız ve karar alacağız. Ocak ayında da Sağlık Bakanlığı’nın paketini...