06 / 05 / 2024

Yeni Çelik Palasa en yüksek teklif Alt Dış Ticaretten

Yeni Çelik Palasa en yüksek teklif Alt Dış Ticaretten

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ait 40 bin 961 metrekarelik alanda kaba inşaatı tamamlanmış, 2002 yılından bu yana boş Yeni Çelik Palas Oteli'nin ihalesi yapıldı.

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Bektaş İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Lojistik Ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bektaş tarafından kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

Çelik ihracatçıları yeni pazarlara odaklandı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

Elazığ depreminin sembol ismi Azize Çelik yeni evine yerleşti!

Elazığ depreminde kurtarma çalışmalarında UMKE personelinin enkaz altında kalan Azize Çelik ile yaptığı telefon konuşması hafızalarımıza kazınmıştı. Enkaz altından yaralı çıkarılan Azize Çelik ve ailesi TOKİ tarafından verilen yeni konutuna yerleşti.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Van'da yıkılan evlerin yerine çelik konstrüksiyonlu yeni evler yapılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan deprem sebebiyle Van'da yıkılan ve ağır hasar gören evlerin yerine, çelik konstrüksiyonlu yeni evlerin yapılacağını dile getirdi.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Yeni Çelik Palasa en yüksek teklif Alt Dış Ticaretten Haberi

Yeni Çelik Palasa en yüksek teklif Alt Dış Ticaretten

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına (SGK) ait olan 40 bin 961 metrekarelik alanda kaba inşaatı tamamlanmış halde 2002 yılından bu yana atıl duran Yeni Çelik Palas Oteli'nin ihalesi yapıldı. İhaleye Alt Dış Ticaret A.Ş, ASR Ceylan İnşaat A.Ş. ile Aypo Tüketim Malları A.Ş. firmaları katıldı. İhalede en yüksek teklifi 73 milyon 700 bin lirayla Alt Dış Ticaret verdiği kaydedildi. 


İnşaatına 1988 yılında başlanan Yeni Çelik Palas Oteli 2002 yılından bu yana atıl vaziyette duruyordu. 241 odalı Yeni Çelik Palas Oteli'nin, Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü ile Raffles International Limited (Swissotel) arasında 2002 yılında imzalanan sözleşme gereğince Raffles International Limited tarafından işletilmesi planlanıyor. "Swissotel Bursa" adı altında modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasından sonra 15 yıl süreyle işletilmesi hüküm altına alınmış, ancak gerekli modernizasyon Emekli...