04 / 05 / 2024

yeni duble yollar

yeni duble yollar

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Türk Hava Yolları'ndan radikal karar! İşte AnadoluJet'in yeni adı

Türk Hava Yolları, "AJet" ismiyle yeni bir şirket kurulduğunu ve AnadoluJet'in faaliyetlerinin bu şirkete devredildiğini duyurdu. İşte şirketin yeni adı...

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

yeni duble yollar Haberi

yeni duble yollar

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul-Kocaeli-Sakarya arasında yapılması planlanan karayolu projesi için onay çıktı. Projeye göre yapılacak karayolu ile Kandıra, Ağva ve Kaynarca birbirine bağlanmış olacak.  Son şekli verilen projeyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ‘ÇED olumlu kararı' verdi.

‘ÇEVREYE ZARAR VERMEYECEK’


42,9 kilometrelik yol için gerekli incelemeleri yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söz konusu yol yapımının çevreye zarar vermeyeceğini belirtti. İstanbul; Şile Bucaklı ve Çelebi mahallelerinden başlayacak olan duble yol Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Avdan, Beylerbeyi, Çerçili, Erikli, Safalı, Orhan, Akdurak, Süllü, Balcı, Akbal ve Kanatlar mahallelerinden geçtikten sonra ise  Sakarya'nın Kaynarca ilçesine bağlı Gaziler, Şeyhtımarı ve Güven mahallelerinden geçerek Kaynarca Merkez Mahallesi'nde son bulacak.

ALTERNATİF OLACAK

Duble yol olarak Karadeniz sahil şeridine yakın bir alanda yapılacak olan yolun 3,2...