16 / 05 / 2024

yeni gayrimenkuller

yeni gayrimenkuller

Ali Güvenç Kiraz, neredeyse her sokakta yeni bir binanın yapıldığını yeni bir sitenin dönüştüğünü görüyoruz. Bu siteler yapıldıkça yeni yapılarda yeni koşulların oluşacağını öngörmemek imkansız...

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Yeni vergi barışında gayrimenkuller gerçek değerine yükseltilebilecek!

Devletin 30 Nisan 2021 tarihi itibarıyla tahsil edemediği bütçe geliri toplamı 623 milyar 984 milyon Türk Lirası oldu. Tahsil edilemeyen vergi gelirleri bu tutarın 282 milyar 614 milyon Türk Lirası'na denk geliyor. Peki yeni vergi barışının kapsamı ne? İşte detaylar..

Haczedilen gayrimenkullerin satışı için yeni teklif!

Hükümet tarafından düzenlenen torba teklif ile haciz edilen gayrimenkullerin satışına yönelik yeni düzenleme gelecek. Yeni yasa hacizli gayrimenkuller elektronik ortamda açık artırmayla ile satılabilecek.

Endeksa’dan yeni hizmet: Ticari Gayrimenkul Otomatik Değerleme!

Yeni nesil gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu olan Endeksacom, ticari gayrimenkuller için otomatik değerleme özelliğini de başlattı.

Mersin Yenişehir'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Mersin 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Yenişehir ilçesi, Menteş Mahallesi, 10666 ada 1 parsel ve Mersin ili, Yenişehir ilçe, Çiftlik Mahallesi, 225 ada 7 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 13 milyon 401 bin 644 TL'ye icradan satıyor...

Afyon'da otogarın çevresine yeni imar!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantısında Çetinkaya ve İnaz mahallelerindeki bazı gayrimenkuller için satış kararları alınırken, Otogar çevresine yapılacak olan yeni imar düzenlemeleri de karara bağlandı.

Yeni alınan evin emlak vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan gayrimenkuller için ödeniyor. Emlak vergisi devlete her sene ödeniyor. Peki, yeni alınan evin emlak vergisi ne zaman ödenir?

Akiş GYO 2014 yılı gayrimenkul değerlemesi için Eva ve Lotus şirketleri ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2014 yılı gayrimenkul değerleme şirketi olarak Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile portföye alınacak yeni gayrimenkuller için de Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve yine Lotus ile anlaştı...

Atıl gayrimenkuller dönüşüyor!

Ekonomik ömrünü tamamlamış, atıl hale gelmiş gayrimenkuller yeni fonksiyonlara kavuşturuluyor.Alışveriş merkezlerinden (AVM) AVM"ye, AVM"den ofis binasına, fabrika binasından AVM"ye dönüşümler gerçekleştiriliyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

yeni gayrimenkuller Haberi

yeni gayrimenkuller


Neredeyse her sokakta yeni bir binanın yapıldığını yeni bir sitenin dönüştüğünü görüyoruz. Bu siteler yapıldıkça yeni yapılarda yeni koşulların oluşacağını öngörmemek imkansız. Yeni taşınmazlarda kamera sistemleri, otopark güvenlik sistemleri, genel güvenlik hizmetleri, profesyonel yönetici hizmetleri, temizlik hizmetleri, havuz ve sosyal tesis giderleri, yeni yapıya eklenen bazı teknolojik ve hizmet araçlarının bakım ve giderlerini çoğaltmak mümkün. İşte tüm bu giderlerin apartmanda oturan maliklere ve kiracılara aidat olarak yansıyacağı Kat Mülkiyeti Kanunu ile belirlenmiş durumda. Kat  Mülkiyeti Kanununun 20.maddesine göre; 

Kat maliklerinden her biri aralarında başka türlü anlaşma olmadıkça:

a) Kapıcı, kaloriferci, bahçıvan ve bekçi giderlerine ve bunlar için toplanacak avansa eşit olarak;

b) Anagayrimenkulün sigorta primlerine ve bütün ortak yerlerin bakım, koruma, güçlendirme ve onarım giderleri ile yönetici aylığı gibi diğer giderlere ve...